Menu
Christof Beck Spielwaren

Parkeerplaats

Christof Beck Spielwaren
Parkeerplaats
  € 189,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Ik draai graag urenlang. Hier zijn mijn rondes

  Het verkeersspel is veel levendiger en interessanter als het kroost meteen een parkeerplaats kan vinden. Gratis parkeerplaatsen behoren immers tot het verleden. Volgens een studie van enkele jaren geleden besteden Duitse automobilisten gemiddeld 41 uur per jaar aan de uitputtende zoektocht naar een parkeerplaats. Wat een verspilling van leven en speeltijd! Redding voor jonge en oude automobilisten: de parkeergarage, die tegenwoordig in elke stad thuishoort. Deze parkeergarage vult de infrastructuur rond de verkeersspeelplaats even verstandig als solide aan. Drie parkeerlagen bieden voldoende parkeerruimte voor de speelauto's van geëngageerde jonge bestuurders - zelfs als hun vriendjes zijn komen meespelen. In werkelijkheid zijn de bovendekken bereikbaar via een hellingbaan. De helling wordt ook ondersteund door een functionerende lift die - bediend met een draaiknop - zelfs voertuigen met een laag vermogen soepel op en neer laat glijden. Ook de doordachte en liefdevol aangebrachte details hebben een speels effect, bijvoorbeeld de stroken van massief beukenhout die de afzonderlijke parkeerniveaus afbakenen - in rood als "Attentie, u rijdt in een auto, niet in een vliegtuig! -of de opklapbare barrière die de toegang tot de oprit regelt. En zo stevig en robuust als de parkeerplaats is gemaakt van het stevige, stabiele berkenmultiplex, overleeft hij zonder schade zelfs de kleine botsingen die zelfs onder vrienden niet helemaal te voorkomen zijn ...

  Speel als een kind. Rijden als een grote jongen

  Rood licht? De auto moet daar stoppen! Naar links? Kijk uit voor tegemoetkomend verkeer! Er staat een voetganger bij het zebrapad, we laten hem eerst oversteken ... Met behulp van een verkeersspeelstraat kan spelenderwijs de betekenis van kruispunten en verkeerslichten, tegenliggers en zebrapaden worden geleerd. En niet te vergeten de educatieve waarde van een speelstraat: Auto's fascineren kinderen nu eenmaal. In hun verbeelding kunnen ze in de rol van volwassenen kruipen en over de weg brullen, oeps, piepende banden, rood licht, stop! Natuurlijk moet de gepassioneerde veelrijder de auto ook tussendoor van brandstof voorzien - en de gebeurtenissen rond een benzinepomp kunnen een echt avontuur worden. De auto is vuil geworden. Past hij in de badkuip? Maar nee, het heeft een eigen badkamer en rijdt door de wasstraat. En hij slaapt ook niet in bed, maar in de garage - totdat hij met een onverschrokken greep van de bestuurder weer de weg op suist.

  Hoogwaardige afwerking. Geschikt voor generaties

  Kinderen staan minder bekend om overdreven attent rijgedrag; speelgoedweg en houten auto, stoplicht en benzinestation moeten nogal wat weerstand kunnen bieden. De bijzondere robuustheid van het houten speelgoed staat centraal bij de fabrikant van onze verkeersspeelwegsets, die gevestigd is aan de rand van de Schwäbische Alb. Alleen hoogwaardige houtsoorten worden gebruikt, het speelgoed wordt met veel vakmanschap en kwaliteit vervaardigd en wordt uitsluitend in Duitsland geproduceerd. Nauwkeurig vakmanschap, schoon schuren, onschadelijke beitsen en vernissen behoren tot de normen van dit kleine familiebedrijf, dat in 1946 werd opgericht en nu door de derde generatie wordt geleid. Zo ontstaat onder de handen van de ervaren medewerkers duurzaam houten speelgoed dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206621

   Berkenmultiplex en beukenhout (herkomst Rusland), gelakt. Hoogte 34 cm, breedte 45 cm, diepte 39 cm. Gewicht 3,7 kg. Geleverd in 2 verpakkingen. De montage is zeer snel, de nodige schroeven zijn inbegrepen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen