Menu

Parkeerplaats

Nieuw
Parkeerplaats
189,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ik hou ervan om uren te draaien. Hier zijn mijn rondes

Het verkeersspel is veel levendiger en interessanter als het kroost meteen een parkeerplaats kan vinden. Omdat gratis parkeerplaatsen zo'n ding zijn. Volgens een studie van enkele jaren geleden besteden Duitse automobilisten gemiddeld 41 uur per jaar aan de uitputtende zoektocht naar een parkeerplaats. Wat een verspilling van leven en speeltijd! De redding, als het ware, voor automobilisten van jong tot oud: de parkeergarage, die tegenwoordig in elke stad thuishoort.
Deze parkeergarage vult de infrastructuur rond de verkeersspeelstraat even zinvol als solide aan. Drie parkeerniveaus bieden voldoende parkeerruimte voor de speelauto's van toegewijde jonge bestuurders - ook als hun vriendjes zijn meegekomen spelen. De werkelijkheid is dat de bovenste dekken via een hellingbaan kunnen worden bereikt. De helling wordt ook ondersteund door een functionerende lift die - bediend door een draaiknop - zelfs voertuigen met een laag vermogen soepel omhoog en omlaag laat glijden. Ook de doordachte en liefdevol geplaatste details hebben een speels effect, bijvoorbeeld de stroken van massief beukenhout die de afzonderlijke parkeerniveaus afbakenen - in rood zoals "Let op, u rijdt in een auto, niet in een vliegtuig! -, of de opvouwbare barrière die de toegang tot de oprit regelt. En zo stevig en robuust als de parkeerplaats is gemaakt van het stevige, stabiele berkenmultiplex, overleeft hij zonder schade zelfs de kleine botsingen die zelfs onder vrienden niet helemaal te voorkomen zijn ...

Speel als een kind. Rijden als een grote jongen

Rood licht? De auto moet daar stoppen! Links afslaan? Kijk uit voor tegemoetkomend verkeer! Er staat een voetganger bij het zebrapad, we laten hem eerst oversteken ... Met behulp van een verkeersspeelstraat kan spelenderwijs de betekenis van kruispunten en verkeerslichten, tegenliggers en overstekende voetgangers worden aangeleerd. En niet te vergeten de educatieve waarde van een speelstraat: Auto's fascineren kinderen nu eenmaal. In hun verbeelding kunnen ze in de rol van volwassenen kruipen en over de weg brullen, oeps, piepende banden, rood licht, stop! Natuurlijk moet de gepassioneerde veelrijder de auto tussendoor ook van brandstof voorzien - en de gebeurtenissen rond een benzinepomp kunnen een echt avontuur worden. De auto is vuil geworden. Past hij in de badkuip? Maar nee, hij heeft zijn eigen badkamer en rijdt door de car wash. En hij slaapt ook niet in bed, maar in de garage - tot hij weer met een onverschrokken chauffeursgreep wordt vastgegrepen en opnieuw over de weg suist.

Hoogwaardig vakmanschap. Geschikt voor generaties

Kinderen staan minder bekend om hun al te attente rijgedrag; speelgoedweg en houten auto, stoplicht en benzinestation moeten toch wel wat veerkracht kunnen bieden. De bijzondere robuustheid van het houten speelgoed staat centraal bij de fabrikant van onze verkeersspeelsets, die aan de rand van de Schwäbische Alb gevestigd is. Er wordt alleen hoogwaardig hout gebruikt, het speelgoed wordt met veel vakmanschap en kwaliteit vervaardigd, en wordt uitsluitend in Duitsland geproduceerd. Nauwkeurige afwerking, schoon schuren, onschadelijke beitsen en vernissen behoren tot de normen van dit kleine familiebedrijf, dat in 1946 werd opgericht en nu door de derde generatie wordt geleid. Zo ontstaat onder de handen van de ervaren medewerkers duurzaam houten speelgoed dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Productinformatie

Artikel nummer 206621

Berkenmultiplex en beukenhout (oorsprong Rusland), gelakt. Hoogte 34 cm, breedte 45 cm, diepte 39 cm. Gewicht 3,7 kg.
Levering in 2 pakketten. Montage is zeer snel, de nodige schroeven zijn bijgeleverd.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu