Menu

Houten spoorweg

Houten spoorweg
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Rolt als een klok

  Chug, chug, chug ... Gemaakt van massief beukenhout, heeft de trein zo'n aantrekkelijke uitstraling dat jong en oud hem onvermijdelijk zullen willen vastpakken, stoommachinegeluiden maken en de trein laten rollen. Het is niet alleen het indrukwekkende formaat dat hem zo moeilijk grijpbaar maakt: met zijn stevige constructie is de houten spoorweg stabiel en stevig genoeg om lang bestand te zijn tegen de speelsheid van kinderen. Ontsporingen zijn puur speels, want de locomotief rolt op zijn met siliconen beklede wielen als een klok over de grond en trekt de via insteekkoppelingen aangekoppelde wagons betrouwbaar voort, zelfs in bochten. En natuurlijk is de capaciteit van de locomotief en de wagons bij uitstek geschikt om de kleine poppen en bouwstenen in de kinderkamer een beetje frisse speellucht te laten ademen en ze snel van hier naar daar te vervoeren. Chug, chug, chug...

  Tuf, tuf, tuf, de spoorweg...

  Het is gewoonweg fascinerend van aard: van Luke de Machinist tot de Zweinsteinexpress oefent de spoorweg een grote aantrekkingskracht uit op kinderen (en volwassenen). In het spel veranderen kinderen (en volwassenen) in ervaren, soms misschien wat avontuurlijke machinisten die hun trein behendig naar het volgende station brengen. Het zorgvuldig rangeren en ontkoppelen van de locomotief en de wagons, het laden en lossen van de wagons, het naspelen van hun eigen reizen of zelfs het plannen van de vakantiereis naar opa en oma: kinderen (en misschien ook volwassenen) trainen spelenderwijs hun fijne motoriek, leren een belangrijk deel van onze wereld begrijpen en creëren tegelijkertijd nieuwe fantasierijke verhalen. En ze kunnen hun sociale vaardigheden oefenen door toch al samen te spelen: Tuff, tuff, tuff, de trein / Wie wil er naar München / Ik ga niet graag alleen / Dus neem ik Anton mee ....

  Hoogwaardige afwerking. Geschikt voor generaties

  Kinderen staan minder bekend om zachtaardig spel; hun speelgoed moet behoorlijk wat veerkracht kunnen bieden. De bijzondere robuustheid van zijn houten speelgoed staat centraal bij deze fabrikant die gevestigd is aan de rand van de Schwäbische Alb. Alleen hoogwaardige houtsoorten worden gebruikt, het speelgoed wordt met grote zorg en kwaliteit vervaardigd en de productie vindt uitsluitend in Duitsland plaats. Nauwkeurig vakmanschap, schoon schuren, onschadelijke beitsen en lakken behoren tot de normen van dit kleine familiebedrijf, dat in 1946 werd opgericht en nu door de derde generatie wordt geleid. Zo ontstaat onder de handen van de ervaren medewerkers duurzaam houten speelgoed dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206624

   Een locomotief en twee wagons van beukenhout, gedeeltelijk geschilderd. Banden van siliconen. Locomotief hoogte 11 cm, breedte 9,5 cm, lengte 19,5 cm. Hoogte wagen 8 cm, breedte 9,5 cm, lengte korte wagen 17,5 cm, lengte lange wagen 22,5 cm. Totale lengte in gemonteerde toestand 55 cm. Totaal gewicht 1,1 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu