Helga Kreft

Hobbypaard

Helga Kreft
Hobbypaard
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Over heuvel en dal

  Voorwaarts in galop! Hobby paarden zijn zo oud als de kindertijd. Want beweging zit nu eenmaal in het bloed van kinderen en in hun fantasie wordt een stokpaardje gemakkelijk veranderd in een vurige mustang waarop ze in een wilde rit over heuvel en dal galopperen, zonder angst, heerser over de wereld en het heelal ... Nou ja, misschien dwalen we een beetje af van ons enthousiasme. Maar feit is dat paardrijden een geweldige manier is om de motoriek en het evenwichtsgevoel van een kind te trainen, spieren op te bouwen en te versterken. Zelfs de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden krijgt door de beweging een extra impuls.

  Snel als een Arabier. Robuust als een Haflinger

  Terwijl het kind vol energie meespringt op zijn vurige Arabische stokpaard, heb je als volwassene liever de robuuste kalmte van een Haflinger. Daarom is ons stokpaardje handgemaakt van massief, gestoomd beukenhout en zorgvuldig glad geschuurd. Na het oliën blijft de natuurlijke nerf van het beukenhout zichtbaar, terwijl het tegelijkertijd fluweelzacht aanvoelt. Dankzij de twee houten wielen loopt het paardje lichtvoetig en de beukenhouten handvatten op het hoofd zorgen ervoor dat het kind een stevige greep op zijn paardje houdt. De manen zijn van zuiver scheerwol en kunnen uitgebreid worden geborsteld als de leren oren niet geprezen en aangemoedigd hoeven te worden - een beetje dierverzorging is immers nodig voordat het paard op stal (of op zijn traditionele plaats in de kinderkamer) gaat slapen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204153

   Beukenhout, gestoomd en geolied (herkomst Duitsland). Manen van 100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland, Europa), oren en halster van koeienhuid (materiaaldikte 3 mm), plantaardig gelooid, herkomst Italië. Ogen van glas. Totale lengte 90 cm. Gewicht 800 g. Handgemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen