Decor-Spielzeug

Boerderijdieren Set

(11 stuks)
Decor-Spielzeug
Boerderijdieren Set
(11 stuks)
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Old MacDonald had een boerderij...

  En op de boerderij woont een koe - en met haar tien andere typische boerderijdieren. Van het grote paard tot de kleine kip, elk van de 11 dieren is met een CNC-freesmachine nauwkeurig uit het elzenhout gesneden en vervolgens glad geschuurd. Dankzij de uiterst precieze vormgeving kunnen de medewerkers van een werkplaats voor gehandicapten de dieren met de hand beschilderen met behulp van een insteekmal. Hiervoor worden alleen beitsen op waterbasis gebruikt, die na het aanbrengen de natuurlijke fijne structuur van het hout nog laten zien. De laatste behandeling met een olie geeft het elzenhout een bijzonder fluweelachtig oppervlak.

  Natuurlijk zijn deze dieren niet alleen geschikt om een boerderij en elke andere speelplaats fantasierijk te vullen met loeiend, piepend, kakelend en hinnikend leven. U kunt haar ook als voorbeeld gebruiken om de eerste Engelse woordenschat aan uw jongste te illustreren. Attentie, oorworm alert: "Old MacDonald had een boerderij, i-ei, i-ei, oh! / En op zijn boerderij had hij een koe ..."

  Kinderen op de boerderij. Een vrij gedicht voor vrij spel

  Of het nu gaat om veeteelt of landbouw Of het nu gaat om de koe hier en de zeug daar Of om de haan daar en de hen hier Een kind heeft van nature een antenne Voor dieren en voor kluiten grond Het zegt tegen zichzelf: Je hoeft alleen maar te willen Het is de koe die loeit, het schaap dat maait Zo gaat het ABC van de boer Al speelt het vol fantasie De dieren groeien als nooit tevoren

  De schuur gaat open, de dieren komen naar buiten De boer kijkt uit het huis De boer melkt, de boerin ploegt De regen komt, als de schijn niet bedriegt De kat sist, de boerderijhond blaft Het graan groeit, de regen valt De schuur gaat open, de dieren komen binnen De boer lacht en brengt de oogst binnen

  En elke avond ontmoeten ze elkaar voor een drankje met de kinderen van de buren op de melkbank Daar zitten ze op hun knokkels Buren begroeten, lachen, veel grapjes maken Cacao drinken en zich ontspannen voelen.De boer valt soms van zijn kruk Een blik op de maan, de sterren fonkelen De boerin wil nog een chocolaatje drinken Maar uiteindelijk vallen haar ogen dicht Welterusten - ja, jij slaapt ook ....

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205157

   Set van 11 figuren gemaakt van elzenhout (herkomst Europa), met de hand geschilderd en geolied. 1 paard (hoogte 8 cm), 2 koeien (hoogte 6,5 cm elk), 1 geit (hoogte 5,5 cm), 1 hond en 2 schapen (hoogte 4 cm elk), 1 kat en 1 varken (hoogte 3,5 cm elk), 1 kip en 1 haan (hoogte 3 cm elk). Totaal gewicht 160 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen