Én Gry & Sif

Boerderijdieren Vilt

(5-delig)
Én Gry & Sif
Boerderijdieren Vilt
(5-delig)
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Raak alsjeblieft aan!

  Vriendelijk, zelfs ondeugend, presenteren de klassieke boerderijdieren - paard, koe, varken, geit en schaap - zich hier. Voor wie geen boerderij in de buurt kent, zijn deze handgevilte figuren charmante visuele objecten die kinderen hun eerste levendige indrukken geven van de dierenwereld van een boerderij.

  Wie heeft immers niet de wilde geruchten gehoord die de ronde doen, vooral over stadskinderen: Zo zou een groot deel van ons nageslacht geloven dat koeien paars zijn en UHT-melk geven. Dit is zeker overdreven, maar toch is een eerste blik op natuurlijk vormgegeven dierfiguren en een begeleidend gesprek over hun bijzondere eigenschappen een goed idee. En bij deze boerderijdieren zijn het niet alleen het paard en het schaap die uitnodigen tot aanraken en aaien; ook de geit, het varken en de koe zijn gemaakt van zuivere scheerwol uit Nieuw-Zeeland en hebben dus een lang leven voor zich.

  Eerlijk gecombineerd. Gry & Sif

  Tijdens haar trektocht door Nepal werd de Deense Gry Staunstrup onmiddellijk gegrepen door de openheid en warmte van de inwoners - en door hun vakmanschap. Zij kon in detail observeren hoe vakkundig en vaardig Nepalese vrouwen wol vervilten om Objekten te maken. Het idee was snel geboren om deze vaardigheid te gebruiken en het Nepalese handwerk te combineren met Deens design. En het idee werd onmiddellijk gevolgd door actie.

  Sinds 2000 produceert het bedrijf Gry & Sif in Nepal verschillende producten van wolvilt. Gry Staunstrup levert de ontwerpen in typisch Deense stijl, even opvallend als discreet en tegelijkertijd zorgeloos en vrolijk; de producten worden door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk gemaakt. Gry & Sif is nu Fair Trade gecertificeerd en staat voor eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden, milieubewuste productie en transparantie. Voor de vilten producten wordt uitsluitend zuivere scheerwol van Nieuw-Zeelandse schapen gebruikt - elk product is uniek en handgemaakt.

  Let op:

  Bepaalde fabricagestappen worden met de hand uitgevoerd. Kleine afwijkingen in grootte en kleur kunnen dus voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207554

   Eén elk van een paard, koe, schaap, varken en een geit van 100% scheerwol (herkomst Nieuw-Zeeland). Hoogte tussen 8 en 16 cm. Totaal gewicht 100 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen