Eichhorn

Houten spoorweg

Exclusief
Eichhorn
Houten spoorweg
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  De 35-delige houten spoorwegset, gemaakt van massief, FSC®-gecertificeerd beukenhout, is speciaal voor Manufactum in deze vorm samengesteld en bevat nu de centrale onderdelen van een levendige treinreis: met 12 bochten, 4 rechte stukken en een overweg, met trein en wagon, station, overweg en auto, struik en boom.

  Veilig op het spoor. Gemaakt van massief beukenhout

  Attentie, spoor 8, ingang RE 12zig naar Keulen ... Iedereen aan boord, alstublieft! Wees voorzichtig bij de deuren bij vertrek! Chug, chug, chug...! Oeps. Kinderen zijn meestal onbevreesd als ze met hun spullen spelen, dus hun speelgoed moet ergens tegen kunnen. Voor deze houten spoorweg wordt alleen hoogwaardig beukenhout uit duurzame bosbouw gebruikt. Beukenhout wordt gekenmerkt door hoge sterkte en robuustheid en is daarom bij uitstek geschikt om de behendigheidstraining van kinderen te doorstaan - zelfs als de spoortest eerst in de mond moet plaatsvinden. De speciaal voor ons in elkaar gezette houten railset verzamelt de essentiële onderdelen voor een vrolijke treinreis: Naast de rails, trein en wagons die in een acht moeten worden gelegd, is het station met zijn grote klok natuurlijk onmisbaar, per slot van rekening rijden de Duitse treinen op tijd ... nou ja, meestal dan. Vaak. De spoorweg werkt eraan. Auto en spoorwegovergang laten het kind het verband tussen spoor en weg in de ware zin van het woord begrijpen - sluit de spoorwegovergang, de trein nadert! Struiken en bomen geven de eerste hints van een landschap, dat met bestaande speelfiguren in de kinderkamer tot in het oneindige fantasierijk kan worden uitgewerkt.

  Tuf, tuf, tuf, de spoorweg...

  Het is gewoonweg fascinerend van aard: van Luke de Machinist tot de Zweinsteinexpress oefent de spoorweg een grote aantrekkingskracht uit op kinderen (en volwassenen). In het spel veranderen kinderen (en volwassenen) in ervaren, soms misschien wat avontuurlijke machinisten die hun trein behendig naar het volgende station brengen. De houten rails in elkaar zetten, de trein veilig over de rails leiden zonder te ontsporen, hun eigen treinreizen naspelen of zelfs de vakantiereis naar opa en oma plannen: al doende trainen kinderen (en misschien ook volwassenen) spelenderwijs hun fijne motoriek, leren ze een belangrijk deel van onze wereld begrijpen en creëren ze tegelijkertijd nieuwe fantasierijke verhalen. En ze kunnen hun sociale vaardigheden oefenen door toch al samen te spelen: Tuff, tuff, tuff, de trein / Wie wil er naar München / Ik ga niet graag alleen / Dus neem ik Anton mee ....

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203942

   35-delige set, bestaande uit: 12 bochten, 4 rechte stukken, 2 overwegstukken, 4-delige trein, 1 auto, 4-delige overweg, 5-delig station, 3 bomen. FSC®-gecertificeerd beukenhout (herkomst Tsjechië), gedeeltelijk gevernist. Totale lengte 290 cm. Gemaakt in Tsjechië. Kan worden gecombineerd met veel in de handel verkrijgbare houten rails.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten