Senger Naturwelt

Senger Zitzak Gans

Senger Naturwelt
Senger Zitzak Gans
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Kreukelzone met knuffelfactor

  Flexibel en knijpbaar, het lichaam van het kind tegemoetkomend en toch steun biedend: als gezellige rustplek, knuffelbare leeshoek en knusse ontmoetingsplaats voor een praatje is een zitzak bijna onovertroffen. Bovendien vindt het in elke kamer een (nog) kreukvrije zone en kan het snel worden verplaatst naar waar het nodig en gewenst is. Deze zitzak van de firma Senger is het neusje van de zalm op het gebied van comfort met zijn bijzondere gevederde ontwerp: de beweegbare vleugels en poten en de lange ganzenhals kunnen naar wens worden gedrapeerd en kunnen zo kleine en grotere kinderen net zo behaaglijk knuffelen als een deken (of een liefdevolle knuffel).

  Natuurlijke materialen en zorgvuldig handwerk zorgen ervoor dat de feelgood- en knuffelfactor lang meegaat. De buitenhoes en de tijk zijn van zuiver biologisch katoen, de vulling van hoofd, nek en voeten van zuivere scheerwol van Duitse oorsprong. De tijk van de (zit)romp is gevuld met speltkaf (gecertificeerd biologisch) en is dus duidelijk aangenamer en milieuvriendelijker dan in de handel verkrijgbare, hardnekkig piepende polystyreenvullingen. Bij de overgang naar de romp zijn de nek, vleugels en benen losser opgevuld, zodat ze in elke gewenste positie kunnen worden geplaatst. En aangezien bij een goed (prenten)boek vaak een knapperig koekje hoort, bij een kleurboek een tekening over de lijn en bij een sluimerend kind een spuugdraad, kan de tijk worden verwijderd en de gans aan een handwas worden onderworpen. Op deze manier bewijst de Senger zitzak zich als een knapperige en knuffelbare metgezel - lang na de peutertijd.

  Dierenpoppen om plezier mee te hebben. Met ecologische normen

  Het begon allemaal in 1985 met een familie muizen. Terwijl de verscheidenheid aan Senger dierenpoppen is uitgegroeid tot konijnen, beren, ganzen, giraffen, zebra's, egels en vele andere, zijn Volker en Sabine Senger tot op de dag van vandaag trouw gebleven aan hun oorspronkelijke overtuiging: zij produceren speelgoed dat goed gemaakt is en lang meegaat. De Senger dierenpoppen zijn allemaal handgemaakt in Duitsland. De eigenaars van de pluche dierenfabriek in de Nederfrankische gemeente Obersinn hechten ook veel belang aan het gebruik van milieuvriendelijke materialen zonder chemische toevoegingen en schadelijke stoffen: voor het pluche van de in Opper-Franken geweven dieren wordt bijvoorbeeld zonder uitzondering gecertificeerd biologisch katoen gebruikt. De Senger-fabriek heeft voor dit ecologische engagement al vele onderscheidingen ontvangen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206195

   Bovenmateriaal en tijk 100% katoen. Vulling van hoofd, nek en voeten wol, herkomst Duitsland. Vulling van tikkend speltkaf. Hoogte 80 cm, lengte 60 cm, breedte 60 cm. Gewicht 3,8 kg. Max. gewicht 80 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen