Menu
Niewsbrief

Verzorging en ontspanning

Verzorging en ontspanningVerzorging en ontspanning

Je hoeft het huis niet eens uit voor een kleine wellness vakantie. Want zelfs binnen uw eigen vier muren kunt u zich echt laten verwennen door onze verzorgingsproducten. Een ontspannende massage, een geurig, spierverslappend bubbelbad, een zachte peeling en een rijke verzorging van top tot teen - de dag krijgt al een vriendelijk gezicht.

Verzachtende massage

Fins speksteen is gevormd tijdens de plooiing van het Karelische gebergte. Daarbij ontwikkelde het een bijzondere taaiheid die het vuurbestendig maakt en tegelijk gemakkelijk te bewerken. Hij is ook een uitstekende warmteaccumulator, waardoor hij ideaal is voor gebruik als massagesteen. Voordat u de steen gebruikt voor massage, legt u hem op de saunabank of legt u hem in een hittebestendige houder en giet u er kokend water over. Wanneer het water voldoende is afgekoeld om het met de blote hand te kunnen verwijderen, brengt u wat massageolie op de huid aan en masseert u het in met ronddraaiende, rustige bewegingen van de steen.

€ 37,90

Design met functie. The Organic Company

Het Deense textiellabel "The Organic Company" zet zich niet alleen in voor een goed, functioneel ontwerp, maar ook voor een verantwoord gebruik van het milieu en de hulpbronnen. Om dit te kunnen realiseren gebruikt oprichtster Joy Vasiljev voor haar textiel alleen katoen van gecontroleerde biologische teelt. Zelfs de naaigarens zijn niet gemaakt van polyester of nylon, zoals gewoonlijk het geval is, maar van katoen, net als de stof. Sinds 2010 laat zij ook al haar textiel certificeren volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS), zodat u er zeker van kunt zijn dat de artikelen niet alleen van milieuvriendelijk materiaal zijn gemaakt en geverfd, maar dat de hele productieketen wordt gecontroleerd en dat is gewaarborgd dat de arbeiders onder eerlijke omstandigheden produceren.

Andere onderwerpen

Geneeskrachtige plantenGeneeskrachtige planten

Geneeskrachtige planten en kruiden hebben altijd deel uitgemaakt van het medicijnkastje. Zij bevatten een groot aantal actieve bestanddelen die helpen kwalen te verlichten, bijdragen tot het welzijn en hun waarde in de lichaamsverzorging hebben bewezen. In ons lexicon van geneeskrachtige planten geven wij een kort portret van enkele van de bekendste geneeskrachtige planten.

Ontdek nu
Menu