Menu

Badjas gekleurd gestreept unisex

M
Badjas gekleurd gestreept unisex
M
  M
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Licht en luchtig. De badjas van zomerbadstof.

  De badstofzijde van de badjas ligt aan de binnenkant en nestelt zich aangenaam zacht tegen de huid. Door de lussen wordt het stofoppervlak vele malen vergroot, waardoor het opgenomen vocht snel weer kan verdampen. Maar omdat de lusstof slechts aan één kant zit en de andere kant glad geweven is, heeft de badjas een laag pakvolume en weinig gewicht, zodat hij gemakkelijk kan worden meegenomen naar de sauna of op reis. De badjas is verkrijgbaar in twee kleuren: met fijne grijze strepen op de natuurlijke witte achtergrond of met licht blauwgrijze strepen.

  Lichtgewichten met een groot absorptievermogen. Zomers badtextiel uit het Waldviertel.

  Voor familiebaden en baddagen - het textiel van lichte badstof is volledig op elkaar afgestemd. Wat ze allemaal gemeen hebben is hun speciale weefsel: Eén kant is geweven als badstof met de typische lus, die veel vocht kan opnemen. De andere kant is glad en zacht. Dit bespaart gewicht (basisgewicht 330 g/m²) en volume zonder dat de handdoeken aan absorptievermogen verliezen, waardoor ze ideaal zijn voor reizen, strand en zwembad.

  Badstof van GOTS-gecertificeerd katoen.

  Een ander bijzonder kenmerk is de kwaliteit van het katoen: het is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt in Turkije en is gecertificeerd volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS). De GOTS stelt hoge normen voor de duurzame productie van textiel uit biologisch geteelde natuurlijke vezels in de hele productieketen, van de winning van de textielvezels, de verwerking en de distributie ervan tot ethische en sociale criteria. De naleving van de normen wordt jaarlijks gecontroleerd en de GOTS-certificering wordt opnieuw toegekend. Het badtextiel wordt geproduceerd door de textielfabrikant Framsohn, die zelf GOTS-gecertificeerd is. Sinds 1908 houdt het bedrijf, dat nog steeds door een familie wordt geleid, zich bezig met de productie van hoogwaardige badstofproducten. De gehele productie vindt nog steeds plaats in de hoofdvestiging van het bedrijf in het Waldviertel - een teken van de verbondenheid met de natuur en de mensen in het Waldviertel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205312

   100% katoen. Machinewas tot 60 °C. Krimp 8%. Geschikt voor de wasdroger op lage temperatuur. Gemaakt in Oostenrijk. Ruglengte 120 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu