Menu
Manufactum

Manufactum Etherische Olie

Sparrennaald
Manufactum
Manufactum Etherische Olie
Sparrennaald
  € 22,90Basisprijs: € 763,33/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  De essentiële olie van de sparrennaald is al lang een populair ingrediënt in badadditieven en oliën. Het is ontspannend en verhelderend en doet het ook goed in het geurlampje.

  De geest in de fles. Etherische oliën.

  Het gebruik van essentiële oliën gaat terug tot de oude beschavingen van Egypte en Babylon. Het was daar dat de sensorische, fysiologische en fysieke complexiteit van de geconcentreerde, vaak extreem geurende plantaardige ingrediënten voor het eerst werd ontdekt en benut. Het brede scala van toepassingen en de natuurlijke oorsprong van de essences mogen echter niet leiden tot onzorgvuldig gebruik. De desbetreffende fabrikant speelt een sleutelrol in de zuiverheid van de etherische oliën, omdat de kwaliteit van de ingrediënten en de zorgvuldigheid bij de productie nauwelijks kunnen worden vastgesteld zonder uitgebreide analyse. Onze essentiële oliën zijn farmaceutisch gebotteld, we brengen ze mee in een (ongewoon) grote container van 30 ml. In combinatie met een basisolie, bijvoorbeeld onze lichaamsolie met macadamianoot-, abrikozenpit- of jojoba-olie, zijn ze ideaal om uw eigen lichaams-, bad- en massageolie te maken; ze moeten worden gemengd in een verhouding van 1:50, d.w.z. één deel etherische olie op 50 delen basisolie. Om te verdunnen met shampoo of neutrale douchegel, voeg 10-30 druppels toe aan de basis van 250 ml.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Let op:

  Onze essentiële oliën zijn ongemengde, onverdunde oliën en moeten daarom zeer zorgvuldig worden gedoseerd. Vooral zwangere vrouwen, verzwakte personen en kinderen moeten voorzichtig zijn met de toepassing ervan - zuigelingen mogen helemaal niet worden gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63417

   100% pure essentiële olie. Voor het parfumeren alleen verdund gebruiken. 30 ml glazen flesje

   Ingrediënten: PICEA ABIES LEAF OIL, LIMONENE

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten