Menu

Massageband vlas

Massageband vlas
€ 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Diep. Gezond.

Massages gaan diep onder de huid. Zij stimuleren de bloedsomloop, bevorderen een bijzonder sterke doorbloeding van de huid en helpen bij pijnlijke spieren en spanning. Regelmatige massages maken de huid en het onderliggende bindweefsel strakker; ze openen de poriën zodat een bijzonder grote hoeveelheid zuurstof kan worden opgenomen, die de huid nodig heeft voor de regeneratie. Een massage bereidt de huid perfect voor op de opname van verzorgingsproducten.

Geweven volgens eeuwenoude principes.

De produktieplaats van deze massagegereedschappen wordt vaak bezocht door bezoekers en schoolklassen die kennis willen maken met de grondbeginselen van het weven en het begin van de industriële revolutie in Duitsland. Vanwege de dikte van de garens produceert riffi in Troisdorf nog steeds op weefgetouwen die volgens een aloud principe werken: namelijk met ponskaarten en shuttles. Zo kun je de stof met het blote oog zien ontstaan. Een hogere snelheid zou de weefgetouwen vernielen vanwege het stevige en sterke materiaal (vlas en sisal). De hoogwaardige massageprodukten die op deze manier van katoen, vlas of sisal worden gemaakt, zijn superieur aan de traditionele houten borstels omdat zij zich aan het lichaam hechten en hygiënischer zijn; zij kunnen in de wasmachine worden gereinigd.

Productinformatie

Artikel nummer 26300

Massageband gemaakt van 70% vlas en 30% katoen. 73 x 13 cm. Wasbaar op 60 °C.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu