Iris Hantverk

Badmat Berkenhout

Iris Hantverk
Badmat Berkenhout
  € 94,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Voor bad en sauna. Badmat van berkenhout.

  Negen stroken berkenhout, schoon ontbraamd en fijn geschuurd, vormen deze eenvoudige maar mooie badmat. De boven- en onderkant van de stroken zijn afgerond, zodat het water gemakkelijk weg kan lopen en niet op het hout blijft staan. Dit betekent dat de mat zonder problemen aan beide zijden kan worden gebruikt. De berkenhouten latten worden bijeengehouden door een touw dat niet zoals gebruikelijk van plastic is gemaakt, maar van hennep en vlas. Om het duurzaam te maken en bestand tegen vocht en nattigheid, wordt het afgewerkte touw gedrenkt in boomhars, dat aanvankelijk een lichte harsgeur verspreidt, maar die na verloop van tijd minder wordt. Het berkenhout is geolied. De berkenhouten badmat is gemaakt door het Zweedse handwerkbedrijf Iris Hantverk. In de kleine werkplaats werken in totaal 14 mensen, van wie vijf met een visuele handicap. Iris Hantverk werkt ook samen met een Estse blindenvereniging.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22104

   Berken geolied. Touw van hennep en vlas, geïmpregneerd met boomhars. Lengte 65 cm, breedte 44 cm, hoogte 1,5 cm. Gewicht 2,8 kg. Gemaakt in Zweden.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen