Menu
Manufactum

Manufactum Badolie

Lavendel
Manufactum
Manufactum Badolie
Lavendel
  € 34,90Basisprijs: € 139,60/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Zelfs in het oude Rome voegden rijke burgers lavendelkruid toe aan hun badwater en genoten van de geur. De essentiële olie in deze balancerende en ontspannende badolie is veel geconcentreerder - gewonnen door stoomdestillatie uit planten van de beste herkomst.

  Zorg in plaats van schuim. Manufactum oliebaden.

  Oliebaden verhogen het welzijn en verzorgen de huid. Schuim is niet nodig, daarom gebruiken wij de beproefde Turkse rode olie als basis. Hoewel onze badoliën niet schuimen, combineren ze een reinigende werking met huidverzorgende en hydraterende eigenschappen. De kenmerkende geur wordt geleverd door een aandeel van tien procent natuurlijke essentiële oliën. De badoliën bevatten geen kleurstoffen, daarom is de lavendelbadolie niet paars en de sparrennaald- of rozemarijnbadolie niet groen.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63442

   Huidverzorgende badolie met de essentiële olie (10%) van sparrennaalden, lavendel of rozemarijn. Voeg naar wens een paar dopjes toe aan het badwater. Duur van het bad ongeveer 15-20 minuten. 250 ml glazen fles

   Ingrediënten: AQUA, SULFATED CASTOR OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, CINNAMAL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten