Manufactum

Pit handdoek badmat

Manufactum
Pit handdoek badmat
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  We wilden badstof handdoeken die net zo kleurrijk, duurzaam en slijtvast waren als de bekende kleurrijk geruite kuilhanddoeken voor de badkamer - in alle maten, van zeephanddoek tot douchehanddoek tot badmat. Deze wens werd vervuld door de Oostenrijkse weverij Framsohn, die deze gedraaide badstof handdoeken exclusief voor ons produceert.

  Traditioneel upcyclen. Kuilhanddoek als badmat

  Net als de "Kumpel" - de kleurrijk geblokte kuildoeken - is ook deze dikke badmat gemaakt van restgarens, waardoor de kleursamenstelling heel anders is. Frahmsohn in het Waldviertel in Neder-Oostenrijk produceert hem voor ons in een zeer luxe materiaalkwaliteit van 1.130 g/m2, waardoor hij zacht en aangenaam dempend is. Dankzij de stevige, halfgedraaide kwaliteit zijn ze bestand tegen veelvuldig gebruik en veelvuldig wassen.

  Let op:

  Gemaakt van restgaren. De samenstelling van de kleuren kan dus variëren, zodat kleurafwijkingen van het productbeeld mogelijk zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12010

   100% katoen. Herkomst Pakistan. Basisgewicht 1.130 g/m². Garengetal in de basis schering Nm 40/2, in de inslag Nm 27, in de lus schering Nm 34/2. 6-8% krimp. Gemaakt in Oostenrijk.
   50 × 75 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Drogen in droogtrommel lage temperatuur ( 60 °C )
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten