Niewsbrief

Begin van de school

Beginnen met school is een reden tot vreugde en moet dat zo lang mogelijk blijven. De school leert de kinderen culturele technieken zoals lezen, schrijven en rekenen, die hen in staat stellen een zelfvoorzienend leven te leiden. Nuttige zaken om deze technieken later te leren en te beoefenen zijn op deze pagina te vinden: Schoolbord en krijt, kleurpotloden en ook een bureau dat met het kind meegroeit en zijn eigenaar zijn leven lang vergezelt.

Groeit met zijn taken

Kinderbureau-Eiermann

Een grote klassieker voor de kleintjes: De kleine versie van het door Egon Eiermann ontworpen tafelframe groeit met het kind mee, omdat het in hoogte verstelbaar is. Het tafelblad kan met behulp van een meegeleverd accessoire aan de draagstangen van het tafelframe worden geschroefd. Afmetingen: frame: B 110 × D 66 × H 52 - 69 cm, blad: B 120 × D 70 × H 2,8 cm.

€ 649,00

Vulpen. Individuele aanpak op papier

  • Pas op latere (school)leeftijd, wanneer het gebruik van de vulpen vanzelfsprekend is geworden, ontwikkelt het handschrift zich volledig en wordt het onmiskenbaar individueel. "Technisch gezien heeft het effect van de vulpen op de ontwikkeling van een persoonlijk handschrift eenvoudige redenen: de penpunt maakt een individuele benadering van het papier mogelijk bij het schrijven (in tegenstelling tot de loden bal), en ook de voorkeur voor een van de gangbare penpuntbreedtes - fijn, medium, breed - leidt tot een handschrift van verschillende aard. De vulpen is dus veel meer een persoonlijk "expressiemiddel" dan andere schrijfinstrumenten kunnen zijn.