Menu
Niewsbrief

Onderwerp

Begin van de school

Begin van de schoolBegin van de school

Beginnen met school is een reden tot vreugde en moet dat zo lang mogelijk blijven. De school leert de kinderen culturele technieken zoals lezen, schrijven en rekenen, die hen in staat stellen een zelfvoorzienend leven te leiden. Nuttige zaken om deze technieken later te leren en te beoefenen zijn op deze pagina te vinden: Schoolbord en krijt, kleurpotloden en ook een bureau dat met het kind meegroeit en zijn eigenaar zijn leven lang vergezelt.

Groeit met zijn taken

Kinderbureau-Eiermann

Een grote klassieker voor de kleintjes: De kleine versie van het door Egon Eiermann ontworpen tafelframe groeit met het kind mee, omdat het in hoogte verstelbaar is. Het tafelblad kan met behulp van een bijgeleverd accessoire aan de draagstangen van het tafelframe worden vastgeschroefd. Afmetingen: frame: B 110 × D 66 × H 52 - 69 cm, bovenblad: B 120 × D 70 × H 2,8 cm.

€ 599,00

Vulpen. Individuele aanpak op papier

VulpenVulpen

Pas op gevorderde (school)leeftijd, wanneer het gebruik van de vulpen vanzelfsprekend is geworden, komt het handschrift volledig tot ontwikkeling en wordt het onmiskenbaar individueel. "Technisch" heeft het effect van de vulpen op de ontwikkeling van een persoonlijk handschrift eenvoudige redenen: De penpunt maakt een individuele benadering van het papier bij het schrijven mogelijk (in tegenstelling tot de loden bal), en ook de voorkeur voor een van de gangbare penpuntbreedtes - fijn, middel, breed - leidt tot handschriften van verschillend type. De vulpen is dus veel meer een persoonlijk "uitdrukkingsmiddel" dan andere schrijfinstrumenten dat kunnen zijn.

Meer inspiratie

Menu