Papier tape Plant

(1 rol)
Papier tape Plant
(1 rol)
  € 7,50Basisprijs: € 0,75/malle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Japans plakband van rijstpapier dat ons afleidt van de gebruikelijke lichtgele kantoorroutine! Het is gemakkelijk van de rol af te scheuren, kleeft als een marker aan boek- of notitiebladzijden, kan worden verwijderd zonder resten achter te laten en wordt gebruikt voor verpakking, decoratie, ontwerp, markering, etikettering en vele andere doeleinden.

  mt afplakband

  mt masking tape is de originele Japanse decoratieve plakband gemaakt van rijstpapier / washitape. Het is gemakkelijk te verwijderen, goed beschrijfbaar, transparant en gemakkelijk af te scheuren. mt masking tape is geschikt voor verpakken, decoreren, ontwerpen en repareren, maar ook voor doe-het-zelf- en kunstprojecten. mt masking tape is sinds kort een van de producten waarin de fabrikant potentieel ziet voor een interessante markt. Kwaliteit staat voorop, samen met originaliteit en een breed scala aan mogelijke toepassingen. De mix van traditie en moderniteit maakt de tape tot een zeer eigentijds product. Nauwkeurige bedrukking, kwaliteit en de speciale textuur en transparantie van het rijstpapier maken de producten zo speciaal en doen de meeste concurrerende producten verbleken in vergelijking. En dit is iets wat ontwerpers, kunstenaars, kunstprofessionals en alledaagse gebruikers waarderen. mt masking tape wordt geproduceerd in Kurashiki, in het zuiden van Japan, door Kamoi Kakoshi Co. Ltd.. Al in 1923 produceerde de fabriek vliegenpapier en later mt masking tape van rijstpapier (washi) voor de bouw- en ambachtelijke sector. De fijne textuur en de kwaliteit van de verwijderbare lijm hebben deze maskeertape altijd uniek gemaakt. Kamoi produceert mt masking tape sinds 2006.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60728

   Afmetingen: Ø 4,8 cm, lint: B 3 cm × L 10 m
   Gewicht: 30 g
   Materiaal: Rijstpapier, zelfklevend
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen