Menu
Rhein- Tafel

Schoolbord leisteen

Gevoerd / Vierkant
Rhein- Tafel
Schoolbord leisteen
Gevoerd / Vierkant
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Leisteen. De "Blauw Goud

  Daar waar het gefragmenteerde (schistose) gesteente uit het Devoon aan de oppervlakte komt, vormt het merkwaardige berglandschappen met golvende plateaus en milde hoogten, doorgroefd door ruige valleien met klifachtige oprijzende dalwanden. In Duitsland is dit het geval in het Rijnse en Thüringse leisteengebergte. Daar is het "blauwe goud" onderdeel geworden van de bouwcultuur, als gevelbekleding of dakbedekking in de typische plaatselijke geometrie of de beroemde "oud-Duitse bedekking". In Duitsland wordt in het Sauerland (Fredeburg), aan de Moezel (Katzenberg), in de Hunsrück en in Thüringen nog steeds leisteen gedolven - voor de bouw, maar ook voor de doeleinden waar het hier om gaat: behalve dakleisteen is er ook tafelleisteen en stiftleisteen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79585

   Je moet op zoek gaan naar schoolborden zoals deze: ze zijn gemaakt van 3,3 mm dik Italiaans leisteen en dus uiterst robuust. Gevoerd, geruit aan de achterkant of blanco aan beide zijden. 22 × 31 cm. Gewicht 460 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen