Niewsbrief

"Ja, gezellig!" Onze buren in Nederland associëren het simpele bijvoeglijk naamwoord "gezellig" met veel meer dan alleen een gezellig samenzijn - voor hen omvat het bijna een hele manier van leven. In feite kunnen we geen passender term bedenken voor zomeravonden in de tuin in een vrolijke sfeer, want communicatie, ruimdenkendheid, ontspannen samenzijn met vrienden en lekker eten horen er allemaal bij. Ons assortiment biedt alles wat je nodig hebt voor een verfrissend samenzijn in de buitenlucht: grote en kleine tuintafels, meer dan één barbecue - en zelfs een recept voor een kleurrijke broodsalade. Eet smakelijk!

Andere onderwerpen

De Italiaanse keuken is in de beste zin van het woord eenvoudig, maar spectaculair: met slechts een paar goede ingrediënten tover je in een handomdraai een mediterrane specialiteit op tafel. Ons favoriete voorbeeld van dit moment is deze zomerse broodsalade, die knapperige broodblokjes, knapperige, verse groenten en romige burrata combineert. Verfijnd met de beste olijfolie en slechts licht gekruid, brengt deze zomerklassieker niet alleen vakantieherinneringen terug, maar smaakt hij ook geweldig - zelfs op hete midzomerdagen.

Ontdek nu

De tafel is het sociale middelpunt in het ensemble van tuinmeubelen. Wanneer mensen samenkomen in een gezellige groep, neemt zij de centrale rol op zich, net als in huis. Het is de plaats waar mensen samen eten, lachen en praten, in een vorm van saamhorigheid die steeds zeldzamer lijkt te worden in onze digitale wereld die gedomineerd wordt door schermen ...

Ontdek nu

Ons barbecuegamma is onderverdeeld in drie delen. Heb je liever een groot toestel waarmee je ook kan smoren, roken en bakken, dan raden we je de Big Green Egg aan: met deze Amerikaanse klassieker is zelfs roerei voor een zomerse brunch op het terras of vers bereide pizza voor een diner buiten een succes. De roestvrijstalen draaibare barbecue is geschikt voor tuinfeestjes en grote gezinnen en zit al jaren in ons assortiment omdat hij zo betrouwbaar is. En als je liever niet met barbecuekorrels en aanmaakblokjes omgaat of een toestel zoekt dat je in de winter ook binnen kunt gebruiken, wat dacht je dan van een van onze Milantoast contactbarbecues?

Ontdek nu