Menu
Karlskrona Lampfabrik

Petroleum nachtlamp

Vernikkeld
Karlskrona Lampfabrik
Petroleum nachtlamp
Vernikkeld
  € 189,00
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Nachtlamp, helder en flikkervrij. Niet voor slaapkoppen

  Deze handige nachtlamp is verrassend helder voor zijn kleine formaat en flikkervrij in gebruik. Het neemt weinig ruimte in beslag en kan aan het gebogen handvat overal mee naartoe worden genomen.

  Meer licht, geen roet. Karlskrona paraffinelampen

  In de evolutie van niet-elektrische lichtbronnen bevinden paraffinelampen zich in een vergevorderd stadium - vooral die met een ronde pit of kosmosbrander. Hij is uitgerust met een platte, brede lont die vanuit de tank zo in de brander wordt gevoerd dat hij in een cirkel uit de bovenkant van de brander komt. De lichtopbrengst is dus veel hoger dan bij een platte brander, en tegelijkertijd is de verbranding schoner: de brander met ronde pit roet niet en stinkt nauwelijks. Karlskrona Lampfabrik, dat sinds 1884 gevestigd en actief is in de gelijknamige Zuid-Zweedse havenstad en dus veel ervaring heeft, produceert dergelijke petroleumlampen met kosmosbranders van de hoogste kwaliteit. Er zijn goede redenen waarom zij zich tot op heden staande hebben kunnen houden naast elektrische lichtbronnen, waarvan de eerste een tastbaar tekort is (geen elektriciteitsaansluiting in de buurt), onafhankelijkheid van elektriciteit in tijden van crisis (zelfvoorziening) en het aangenaam warme licht (romantiek).

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 22078

   Tank en brander van messing, katoenen lont, glazen cilinder. Hoogte 23 cm, Ø 10,5 cm. Gewicht 260 g. Levering zonder brandstof.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen