Tafellamp Sonnenglas®

(Generatie 6)
Tafellamp Sonnenglas®
(Generatie 6)
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het principe van deze solarlamp is eenvoudig en ingenieus: overdag slaat een zeer efficiënt zonnepaneel, geïntegreerd in het deksel van de glazen container, zonne-energie op, die in het donker kan worden opgehaald voor verlichting. Ideaal als sfeerlicht op de eettafel buiten, vensterbank of balkonrand. Deze technisch geavanceerde versie heeft een extra schakelaar, een gekleurde laadniveau-indicator, en is ook dimbaar en spatwaterdicht. De glazen container onder de armatuurunit zorgt voor de afstand tot het verlichte oppervlak, waardoor een klein eiland van licht ontstaat dat zelfs kan dienen als leeslamp in de directe omgeving. Een kleine beugel op de schroefdop dient als magneetschakelaar. Als deze wordt geactiveerd, schakelt de armatuur automatisch aan en uit vanaf een bepaalde verlichtingssterkte, bijvoorbeeld bij zonsopgang en zonsondergang. De geïntegreerde zonnemodule is ook zonder glas volledig functioneel en kan als mobiele lamp in een broekzak worden meegenomen. Hij kan via de bedieningsknop worden in- en uitgeschakeld en heeft ook een noodlichtfunctie waarbij de LED's knipperen. SONNENGLAS® wordt geproduceerd in een fairtradeproject in Zuid-Afrika en geniet daar een cultstatus. Voor het extra opladen van de batterijen is er een USB-C-stekker met Fast Charging in de lampunit: 10 uur licht na slechts 10 minuten opladen. Beschermingsklasse: IP66. Lichtduur tot 100 uur na elke volledige lading. Technische gegevens van de vier ingebouwde LED's: lichtstroom: traploos dimbaar tussen 5 en 100 lumen, kleurtemperatuur: 3.000 K (zacht, warm, flikkervrij licht), levensduur: 25.000 uur, nominaal vermogen: 120 mW. 1 × zonnepaneel (3 V, 135 mA) en 1 × Li-Ion batterij (3,7 V, 600 mAh) zijn inbegrepen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209036

   Afmetingen: Ø 11,5 × H 17,5 cmGewicht: 630 gMateriaal: geperst glas; zonnepanelen; draad: gegalvaniseerd staal; schroefring: roestvrij staal
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen