Stöckel Söhne

Stöckel Ice Shaper

Stöckel Söhne
Stöckel Ice Shaper
  € 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De geschiedenis van de ijsschep

  In 1925 reisde de Eutin-meester Carl Stöckel naar Amerika en maakte - op de eerste niet-Italiaanse hoogtijdagen van gelato - kennis met de daar door de vliegende handelaren gebruikte ijsschep, oorspronkelijk nog met een beweegbare beugel in de gietkom. Ze gebruiken dit apparaat ook om aardappelpuree, rijst en pudding de vorm van een gladde bal te geven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 38689

   De stevige vorm maakt een effectieve toepassing van kracht mogelijk. Een warmtegeleidende vloeistof (pure glycerine) slaat de warmte van de hand op in het handvat. Dit heeft twee voordelen, vooral bij hardbevroren ijs: Het is gemakkelijker om een bal te vormen, die dan zelf gemakkelijker van de ijsvormer loskomt. Niet geschikt voor de vaatwasser. Aluminium; kom gepolijst, handvat geborsteld. Schaalbreedte 3,5 cm, lengte 5 cm. Totale lengte 17,5 cm. Gewicht 140 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen