Menu

Kerstmis Bakkerij

Kerstmis BakkerijKerstmis Bakkerij

Koekjes en stollen horen net zo goed bij de advent als kalenders, kaarsenkransen en feestelijke recepten die van generatie op generatie worden doorgegeven. Ons keukengerei - bijvoorbeeld de gesoldeerde koekjesvormen van blik, de deegkaarten van organisch plastic en de vleesmolen met spuitkoekjesopzetstuk - zorgen voor goed succes wanneer de oven draait. Onze bak ingrediënten brengen goede smaak.

Energieke helpers

Keukenmachine Ankarsrum, Black Chrome

Lang, langzaam en intensief kneden zijn de specialiteit van deze handgemaakte keukenmachine uit Zweden. De vaste kneedhaak imiteert perfect het proces van kneden met de hand, want alleen de massieve roestvrij stalen kom, die een volle zeven liter kan bevatten, wordt krachtig in rotatie gezet met 1.500 watt. De kom blijft aan de bovenkant open, zodat u op elk moment ongehinderd ingrediënten kunt toevoegen. De Ankarsrum kan probleemloos brooddegen tot vijf kilogram verwerken, maar weet ook hoe kerstkoekjes zoals kerststollen, lussekatter en panettone moeten worden gemaakt.

Vleesmolen Nr. 5 Roestvrij Staal

Deze vleesmolen is behoorlijk zwaar en betrouwbaar, en met zijn geslepen roestvrijstalen messen kan hij zelfs grotere hoeveelheden met gemak aan. Een spuitdeeghulpstuk wordt meegeleverd om Advent te kunnen bakken. Hij kan in de vaatwasmachine worden gereinigd. Met biscuitopzetstuk en drie geperforeerde schijven (fijn, middel en grof). Lichaam van gegoten roestvrij staal, lemmet van roestvrij staal. Lagerbus, handvat en dekselkap klemschroef kunststof. Klemvoet klembreedte 2 tot 8 cm. Hoogte 32 cm, breedte 9 cm, lengte 23 cm. Gewicht 2,5 kg.

Meer inspiratie

Menu