Iris Hantverk

Deegsnijder roestvrij staal

Iris Hantverk
Deegsnijder roestvrij staal
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Geen plastic. Oude bakkersschool.

  Deze deegsnijder is aangenaam verstoken van het nu gebruikelijke plastic op het handvat en soms ook op het lemmet. Het handvat is gemaakt van berkenhout uit Zweedse bossen, ligt prettig in de hand en is stevig verankerd aan het lemmet. Het mes is gemaakt van roestvrij staal (materiaaldikte 0,7 mm), is zeer stabiel en heeft een asymmetrische vorm - het puntige uiteinde gaat eerst in het deeg, het ronde uiteinde kan ook worden gebruikt om de laatste beetjes uit de mengkom te halen. De deegsnijder is een Baltische coproductie over de landsgrenzen heen: de fabrikant laat de afzonderlijke onderdelen in Zweden produceren en in Estland assembleren. Dit laatste gebeurt met de hand, evenals de behandeling van de houten oppervlakken, die worden geolied om ze tegen vocht te beschermen.

  Let op:

  Niet geschikt voor de vaatwasser.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66504

   Asymmetrisch lemmet van roestvrij staal. Handvat van geolied hout van Zweedse berk, met groot ophanggat. Houten deuvel. Hoogte 9,5 cm, breedte 15 cm. Gewicht 85 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen