Menu
Cu Artigiana

Bakblik canelé koper

1 stuk
Cu Artigiana
Bakblik canelé koper
1 stuk
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  1 stuk.

  Franse specialiteit

  Canelés zijn de feestelijke taartjes uit de Bordelaisstreek met een luchtige, zachte kern en een knapperig, gekarameliseerd laagje aan de buitenkant. Deze speciale coating ontstaat alleen wanneer ze worden gebakken in koperen vormen zoals deze, die de warmte van de oven onverminderd overbrengen op de gebakken goederen. Onze koperen bakvormen komen uit Zuid-Italië. Wij bieden de canelévormen afzonderlijk en in sets van zes aan.

  Per warmteverdeling. Bakken met koper

  Het is geen geheim dat een bakvorm van koper in hoge mate kan bijdragen tot het succes van gebak, taarten, quiches en hartige baksels. Dit komt door de uitstekende warmtegeleiding van het edelmetaal; een eigenschap waarvoor koper terecht zo gewaardeerd wordt door koks.

  Al ons koperen bakgerei komt uit Italië, van de grond af aan. Het koper wordt op het land gewonnen, eerst in platen van geschikte materiaaldikte getrokken en vervolgens aan een kleine ambachtelijke werkplaats in de buurt van Napels geleverd voor verdere verwerking. Daar ponst een gespecialiseerde machine de koperen platen, die in rondjes worden gesneden en met vet worden ingesmeerd. De afgewerkte bakvormen worden ontbraamd, gereinigd en zorgvuldig gepolijst en ten slotte aan de binnenkant met een flinterdun laagje tin vertind. Als u de koperen vormen gebruikt, moet u er rekening mee houden dat ze moeten worden ingevet met een beetje bijenwas of boter voordat het deeg erin wordt gegoten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 25231

   Koper, binnenin vertind. Volume 80 ml. Ø 5,5 cm, hoogte 5 cm. Gewicht 48 g per stuk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen