Menu

Bakhandschoenen Katoen

(1 paar)
Natuur
Bakhandschoenen Katoen
(1 paar)
Natuur
  Natuur
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Meestal gereserveerd voor de ambachten: Warmtebeschermende handschoenen van katoen, dubbel gebreid. Aan de buitenkant zit een robuuste lusstof, aan de binnenkant een comfortabele gebreide stof. Het luchtkussen tussen de twee lagen stof heeft een goed isolerend effect - de handschoenen beschermen tegen contact met heet bak- en grillgerei tot 250 °C. Gemaakt in Duitsland voor bakkerijgebruik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85596

   100% katoen. Eén maat voor iedereen. Lengte 32 cm. Gewicht (één handschoen) 160 g. Machinewas op 30 °C op een zacht programma.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu