Cu Artigiana

Backvormpjes Koper vertind

(6 stuks)
Cu Artigiana
Backvormpjes Koper vertind
(6 stuks)
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Feestelijk snoepgoed

  Kleine cakejes voor het ontbijt, soufflé, vlaai of pudding (bereid in een bain-marie) als dessert - dit alles is mogelijk in deze koperen vormen, die aan de binnenkant vertind zijn, omdat het kostbare metaal de hitte van de oven zonder verlies doorlaat. Deze koperen mallen komen uit Zuid-Italië, wij bieden ze aan in een set van zes.

  Per warmteverdeling. Bakken met koper

  Het is geen geheim dat een bakvorm van koper in hoge mate kan bijdragen tot het succes van gebak, taarten, quiches en hartige baksels. Dit komt door de uitstekende warmtegeleiding van het edelmetaal; een eigenschap waarvoor koper terecht zo gewaardeerd wordt door koks.

  Al ons koperen bakgerei komt uit Italië, van de grond af aan. Het koper wordt op het land gewonnen, eerst in platen van geschikte materiaaldikte getrokken en vervolgens aan een kleine ambachtelijke werkplaats in de buurt van Napels geleverd voor verdere verwerking. Daar ponst een gespecialiseerde machine de koperen platen, die in rondjes worden gesneden en met vet worden ingesmeerd. De afgewerkte bakvormen worden ontbraamd, gereinigd en zorgvuldig gepolijst en ten slotte aan de binnenkant met een flinterdun laagje tin vertind. Als u de koperen vormen gebruikt, moet u er rekening mee houden dat ze moeten worden ingevet met een beetje bijenwas of boter voordat het deeg erin wordt gegoten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 25234

   Koper, binnenin vertind. Ø elk ca. 7,5 cm, hoogte 3,2-3,7 cm. Totaal gewicht 370 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen