Menu

Snijplank Sycamore Maple Hout

Groot formaat
Snijplank Sycamore Maple Hout
Groot formaat
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Stevige snijplank met sapgroef

  Esdoornhout groeit langzaam en heeft daarom een hoge dichtheid en bijbehorende taaiheid. Het heeft ook zeer fijne poriën en vloeistoffen zoals vet of olie kunnen nauwelijks doordringen in het gemakkelijk te reinigen oppervlak. De Oostenrijkse fabrikant gebruikt lokaal esdoornhout uit het Salzkammergut. Om te reinigen, met de hand afspoelen en op een luchtige plaats laten drogen.

  Onderhoudsinstructies

  Uit eigen ervaring willen wij nogmaals benadrukken: stop houten keukengerei nooit in de vaatwasser of in het water, maar spoel het direct na gebruik af en laat het op een luchtige plaats drogen. Af en toe behandelen met bakolie.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27480

   Werkblad van gelijmd esdoornhout, behandeld met plantaardige olie. Materiaaldikte 4 cm. Met in het hout verwerkte sapgroef en verzonken handgrepen.
   Groot formaat: 50 × 37,5 cm. Gewicht 4,4 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu