Als geen ander seizoen nodigt de zomer ons uit om volop van het buitenleven te genieten. We kunnen onze dorst naar avontuur lessen op reis, de schoonheid van de natuur in onze directe omgeving bewonderen of momenten van vreugde en geluk beleven met vrienden en familie in onze eigen tuin. Van verfrissende drankjes tot culinaire gerechten uit de zomerkeuken - het warme seizoen verwent ons met talloze heerlijkheden en onze favoriete plekjes op het platteland zijn de perfecte plekken om te ontspannen. Het is precies de juiste tijd om de zorgen van alledag achter je te laten en te genieten van zon, blauwe luchten en een overvloed aan mogelijkheden.

Stressvrij! Vakantie thuis

  • Vakantie! De lucht ruikt naar vrijheid en avontuur, naar vers gemaaid gras en de zoete geur van bloemen. De tuin wordt een speeltuin, een culinaire ontmoetingsplaats, je eigen kleine recreatiegebied. Hier komen we tot rust en laten we het leven van alledag achter ons. En ook buiten het tuinhek ontstaat een vakantiesfeer: een picknick op het platteland, een tochtje naar het meer, een wandeling door bergen en dalen. We wensen je een magische zomer.

Slim! Probleemoplosser voor warme dagen

  • Associeer jij de zomer ook zo nauw met je kindertijd? Met vrijheid, lachen en felle kleuren? Het kan zo mooi zijn. Oh nee, natuurlijk is het mooi. Maar zomer, zon en zonneschijn brengen ook drukkende hitte, insecten en droogte in ons leven. Zodat je toch kunt genieten van de warme dagen, hebben we een reeks slimme hulpjes samengesteld die mensen, dieren en planten een zorgeloos leven (samen) geven tijdens de hete fase.

Pittig! Spaarzaam water

  • Water is een kostbaar goed waar we zuinig mee om moeten gaan. Maar tijdens langdurige droge periodes in de zomer kunnen zelfs de meest winterharde planten in je moestuin of siertuin niet overleven zonder extra besproeiing. Om het waterverbruik ondanks alles tot een minimum te beperken, heb je handige maatregelen en besproeiingsstrategieën nodig. Wij laten je zien hoe je zelfs in droge zomers kunt genieten van bloeiende pracht en een gelukkige oogst.

Gaaf! Frisse zomerkeuken

  • "Ja, gezellig!" In Nederland staat het simpele bijvoeglijk naamwoord "gezellig" voor veel meer dan een gezellig samenzijn - het omvat bijna een hele levenshouding. Ook voor ons beschrijft het perfect hoe we ons zomeravonden in de tuin in een vrolijke sfeer voorstellen. En ontspannen samenzijn met vrienden en lekker eten hoort daar zeker bij. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor een verfrissend samenzijn in de buitenlucht: van tuintafels tot barbecueaanstekers.

Mobiel! De reis is de beloning

  • Reizen inspireert en opent onze mentale horizon, vooral als we niet alleen snel ergens willen komen. Als de reis de bestemming is en we de reis echt ervaren en als onderdeel van het geheel beschouwen, vormt reizen niet alleen onze kijk op de wereld, maar ook ons zelfbeeld en helpt het ons om meer kracht te ontwikkelen voor het dagelijks leven.

Ontspannen! Favoriete zomerplekken

  • Een goed boek lezen in een hangmat in de tuin terwijl je wegdommelt, uitkijken over het water en je gedachten de vrije loop laten, kletsen met vrienden en familie in de koele schaduw onder een boom - we hebben allemaal wel een plek waar we bijzonder goed kunnen ontspannen en tot rust komen. Alleen, met z'n tweeën, met veel mensen - waarom ga je niet nog een keer naar je favoriete plek en neem je even afstand van de drukte van alledag?