Musso

IJs- en sorbetmachine roestvrij staal

Schuko stekker
Musso
IJs- en sorbetmachine roestvrij staal
Schuko stekker
  Schuko stekker
  € 879,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Een ijskoude professional. Voor het beste ijs en sorbet

  Deze Italiaanse ijsmachine is onmiskenbaar meer dan een huishoudelijk apparaat, namelijk een machine voor professioneel gebruik, wat hem onvermijdelijk tot een serieuze concurrent maakt voor de gelateria om de hoek - zonder daar echter te hoeven vrezen voor omzetverlies, want de geproduceerde hoeveelheid blijft hanteerbaar voor huishoudelijk gebruik. De kwaliteit is echter van zeldzame, eersteklas kwaliteit; in de regel vinden fijnproevers vergelijkbare producten alleen in de topgastronomie. De machine wordt al veertig jaar, vrijwel onveranderd, gebouwd door Musso in Mortara, Lombardije, een specialist in compacte professionele machines. Overigens is de vraag duidelijk groter dan de capaciteit van Musso. Men zou waarschijnlijk meer kunnen produceren, maar strenge kwaliteitsborging verbiedt dergelijke verleidingen. Dit betekent dat ook wij helaas slechts met veel moeite een kleine voorraad hebben kunnen bestellen; de gebruikelijke en in onze ogen ondraaglijke druk op de postorderhandel om snel een aankoopbeslissing te nemen is hier dus uitzonderlijk gerechtvaardigd. De eenvoudig te bedienen, uiterst betrouwbare compressormachine produceert romig ijs met de fijnste (d.w.z. zelfs voor gevoelige tongen onmerkbare) ijskristallen. Een zelfgemaakt ijsje dat zijn gelijke niet kent, zonder "toevoegingen" die de consistentie en houdbaarheid bevorderen, en dus buitengewoon lekker is. In tegenstelling tot ijsmachines voor thuisgebruik is de behuizing geheel van roestvrij staal (inclusief de roerspatel natuurlijk). De krachtige motor kan de zwaarste lasten en de continue werking aan en houdt de mixer stoïcijns op koers, zelfs wanneer concurrenten op de markt het allang hebben opgegeven. U zult het uithoudingsvermogen van de machine heel vaak testen als u eenmaal aan het ijs hebt gelikt - daar zijn we zeker van. En u zult ook blij zijn dat hij niet in de keuken verstopt hoeft te worden; in tegenstelling tot veel van wat onder de noemer "ijsmachine" op de markt wordt gebracht, is hij daar veel te aantrekkelijk voor.

  Zoals het een professional betaamt

  De reiniging is eenvoudig omdat het hele bovendeel met ijsreservoir naadloos uit één stuk is gegoten en het roerwerk in enkele seconden met een schroef kan worden verwijderd. Uiteraard is er geen koud contactmiddel zoals bij verwijderbare ijscontainers. We zouden het bijna vergeten: "ijsmachine" is een heel subtiel understatement, want naast vruchten- en melkijs kunnen ook de fijnste sorbets en frozen yoghurt worden gemaakt, en wel in alle hardheidsgraden. En als u aan de gelateria wilt bewijzen dat ook u snel meerdere soorten ijs op één dag kunt maken, raden wij u onze roestvrijstalen bewaarblikken aan. Het ijs is tot een dag houdbaar zonder veel kwaliteitsverlies, maar wordt iets steviger, afhankelijk van de vriezer.

  Romig. Vanille ijs

  Heel gemakkelijk te maken is de klassieker onder de roomijsjes - vanille-ijs. Meng voor ongeveer acht porties 1/8 l melk, 200 ml room, 80 g suiker, 2 pakjes vanillesuiker en 2 eieren in een blender tot een homogeen geheel. Giet in de ijsmachine en laat 20-30 minuten bevriezen tot de gewenste consistentie is bereikt. Een tip: Het is raadzaam het ijsmengsel enige tijd in de koelkast te koelen alvorens het te bereiden.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 66876

   Roomijs- en sorbetmachine voor het maken van vruchten- en melkijs, sorbets en frozen yoghurt. Behuizing en roerder van roestvrij staal. Een plastic deksel voor de mengkom en een plastic lepel zijn inbegrepen. Bereidingstijd 30-40 minuten, afhankelijk van het recept. Voor 750 ml ijs. Stroomverbruik 100 W. Koelmiddel R 134A. Hoogte 29,5 cm, breedte 45 cm, diepte 30 cm. Gewicht 16,5 kg. Kabellengte 150 cm.
   Aardingscontactstekker (type F).
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen