Menu

De keukenlade

De keukenladeDe keukenlade

Het is een toevluchtsoord van soms meer, soms minder creatieve, maar meestal onvermijdelijke chaos: de keukenla. Daarin bewaart u wat u af en toe nodig hebt en snel bij de hand wilt hebben: gebruiksvoorwerpen die het gemakkelijker maken de meest uiteenlopende dingen in te pakken, op te bergen en te bewaren, zoals nietjes, elastiekjes, huishoudgaren of boterhamzakjes, en allerlei handige instrumenten zoals scharen, pijpsleutels, gummetjes of constructiesleutels.

Bestekbak beukenhout, Breed

De volgende bestekinzetten worden gemaakt door een houtverwerkend bedrijf in het zuidwesten van Slovenië. Zij gebruiken alleen op kwaliteit getest hout uit Europese bossen. In dit geval gaat het om beukenhout dat in de eigen werkplaats vakkundig wordt gedroogd en pas daarna verder wordt verwerkt. Verkrijgbaar in twee versies.

Lade voor koksmessen

Dit messenblok bespaart ruimte en beschermt tegelijkertijd de lemmeten van goed snijgereedschap. Het horizontaal opbergen van de messen biedt een veilig en functioneel alternatief, vooral wanneer de ruimte in de keuken beperkt is. Vijf messen met langere lemmeten en zes messen met kortere lemmeten kunnen netjes worden opgeborgen in de lade-inzet van massief, geolied en gladgestreken beukenhout. Gemaakt in Slovenië van massief geolied beukenhout (oorsprong: Europa), FSC-gecertificeerd.

Glassine zak, Groot

Glassine is een papier van zuivere cellulose - luchtdoorlatend, hittebestendig (tot ongeveer 200 °C), grotendeels vetvrij en bovendien reuk- en smaakloos. Het absorbeert condensatie en is milieuvriendelijk om weg te gooien. Het wordt gebruikt voor sandwiches en als voedselverpakking. Glassine zakjes (100 stuks)Glassine zakjes (100 stuks) Klein: lengte 25,5 x breedte 11 cm. Large: lengte 35,5 x breedte 20 cm.

Bijenwasdoek

De bijenwasdoek van zuiver katoen is een grondstofbesparend alternatief voor huishoudfolie en aluminiumfolie. Hij kan zo vaak als gewenst worden hergebruikt en is gemakkelijk schoon te maken, en helpt afval in het huishouden te voorkomen. Het gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt, net zoals de was voor de coating afkomstig is van gecontroleerde biologische bijenteelt in de omgeving van het producerende familiebedrijf in het Waldviertel.

Buis sleutel, Klein

Buizensleutels zijn een klein, eenvoudig hulpmiddel voor het leegmaken van alle buizen die zich ophopen in de keuken en de badkamer, op kantoor en bij het knutselen. Zij zijn echter niet geschikt voor buizen van kunststof, omdat deze weer terugrollen. Onze pijpsleutels worden gemaakt in Sauerland, Duitsland. Staaldraad, gegalvaniseerd. Large. Greepbreedte 2,7 cm, max. buisbreedte 7 cm. Small. Greepbreedte 2,7 cm, max. buisbreedte 5 cm.

Rubber ringen bal

Verschillende kleuren huishoudrubberringen - in rood, blauw en wit - gemaakt van natuurlijk rubber. Ze zijn gegroepeerd in een bal voor gemakkelijk hanteren en opbergen. Wij leveren ze in een set van 3. Ø 6,5 cm. Gewicht 100 g.

Menu