Nogent Trois Etoiles

Blikopener

Nogent Trois Etoiles
Blikopener
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Drei Sterne van de Franse bestekindustrie.

  De vlinderopener met het geslepen roestvrijstalen blad werkt soepel en precies en laat minder blessuregevoelige, golvende snijranden achter op het blikje. De vorm (of grootte) van het blikje maakt voor het apparaat niet uit - of het nu rond is, ovaal of met afgeronde hoeken zoals een klein sardineblikje, deze opener kan ze allemaal aan. Het wordt gemaakt in de stad Nogent, die al drie eeuwen lang een centrum van de staalproductie in Frankrijk is.

  De fabrikant van deze opener, Nogent Trois Etoiles (3 sterren), produceert al sinds 1923 koks- en keukenmessen, schilmesjes en ander snijgerei. De vorm van de vlinderopener met het vaste snijblad en de gebogen handgrepen gaat terug tot de fabrikant en is de ontwikkeling van een plaatselijke slijper.

  Drei Sterne van de Franse bestekindustrie

  De vlinderopener met zijn geslepen roestvrijstalen lemmet werkt soepel en precies, waardoor er minder stompe snijranden op het blikje achterblijven die verwondingen kunnen veroorzaken. De vorm (of grootte) van het blikje maakt niet uit voor het apparaat - of het nu rond, ovaal of met afgeronde hoeken is, zoals een klein sardineblikje, deze opener kan ze allemaal aan. Hij wordt gemaakt in Nogent, dat al drie eeuwen lang een centrum van staalproductie in Frankrijk is. De fabrikant van deze opener, Nogent Trois Etoiles (3 sterren), maakt al sinds 1923 koks- en keukenmessen, schilmesjes en ander snijgerei. De vorm van de vlinderopener, met zijn vaste snijblad en gebogen handgrepen, werd ontwikkeld door een plaatselijke slijper.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16778

   Met vast snijblad en beweegbaar tandwiel. Met zijn compacte vorm past deze opener in elke keukenlade en vindt hij ook een plaatsje in de picknickmand of bij het kamperen in de tas met het kookgerei. Verchroomd staal, snijblad van gehard en geslepen roestvrij staal. Lengte 7,5 cm, breedte 5 cm, hoogte 5 cm. Gewicht 83 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen