Nogent Trois Etoiles

Blikopener

Nogent Trois Etoiles
Blikopener
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Drei Sterne van de Franse bestekindustrie.

  De vlinderopener met het geslepen roestvrijstalen blad werkt soepel en precies en laat minder blessuregevoelige, golvende snijranden achter op het blikje. De vorm (of grootte) van het blikje maakt voor het apparaat niet uit - of het nu rond is, ovaal of met afgeronde hoeken zoals een klein sardineblikje, deze opener kan ze allemaal aan. Het wordt gemaakt in de stad Nogent, die al drie eeuwen lang een centrum van de staalproductie in Frankrijk is.

  De fabrikant van deze opener, Nogent Trois Etoiles (3 sterren), produceert al sinds 1923 koks- en keukenmessen, schilmesjes en ander snijgerei. De vorm van de vlinderopener met het vaste snijblad en de gebogen handgrepen gaat terug tot de fabrikant en is de ontwikkeling van een plaatselijke slijper.

  Drei Sterne van de Franse bestekindustrie.

  De vlinderopener met het geslepen roestvrijstalen blad werkt soepel en precies en laat minder blessuregevoelige, afgestompte snijranden achter op het blik. De vorm (of grootte) van het blikje maakt voor het apparaat niet uit - of het nu rond is, ovaal of met afgeronde hoeken zoals een klein sardineblikje, deze opener kan ze allemaal aan. Het wordt gemaakt in de stad Nogent, die al drie eeuwen lang een centrum van de staalproductie in Frankrijk is. De fabrikant van deze opener, Nogent Trois Etoiles (3 sterren), produceert sinds 1923 kook- en keukenmessen, schilmesjes en ander snijgerei. De vorm van de vlinderopener met het vaste snijblad en de gebogen handvatten gaat op hem terug en was de ontwikkeling van een plaatselijke slijper.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16778

   Met vast snijblad en beweegbaar tandwiel. Met zijn compacte vorm past deze opener in elke keukenlade en vindt hij ook een plaatsje in de picknickmand of bij het kamperen in de tas met het kookgerei. Verchroomd staal, snijblad van gehard en geslepen roestvrij staal. Lengte 7,5 cm, breedte 5 cm, hoogte 5 cm. Gewicht 83 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen