Menu

Universele klem

(10 stuks)
Red
Universele klem
(10 stuks)
Red
  Red
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Universeel door ontwerp. Clips van MAWA

  Oorspronkelijk ontwierp een kleerhangerfabrikant in Opper-Beieren de clips voor rokkenhangers in de jaren 1960. Als een enkele clip, voorzien van een haak, waren ze bedoeld voor het uitstallen van goederen in winkels en warenhuizen. Vandaar vonden de universele clips hun weg naar de keuken, de werkplaats en het kantoor. Er zijn verschillende redenen waarom de clips zo veelzijdig zijn: Ze kunnen zeer wijd worden geopend en houden met kracht bij elkaar wat bij elkaar hoort. Tegelijkertijd beschermt hun antisliplaag gevoelige oppervlakken en zorgen de verzonken grepen voor een gemakkelijke hantering. De nietjes zijn gemaakt in Duitsland.

  Productinformatie

  Artikel nummer 43683

   voor de was, keuken en kantoor. Vernikkeld staal. Coating van PVC. Gemaakt in Duitsland. Totale lengte 5,5 cm, breedte 2 cm. Gewicht 15 g.
   Totale lengte 5,5 cm, breedte 2 cm. Gewicht 15 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen