Menu

Güde Chai Dao

POM
Güde Chai Dao
POM
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Chai Dao. Kookmes, Chinese stijl.

  Zijn vorm doet denken aan het slagersmes. In feite is dit mes voor Chinese koks wat de "couteau de chef" is in de Europese keuken - een universeel mes om te snijden, snijden, versnipperen en hakken, vooral groenten, kruiden en specerijen (maar geen botten). De Chai Dao is zwaar genoeg om peperkorrels of hele tenen knoflook te pletten, en het lemmet is scherp genoeg om kruiden of paprika's te wegen en te hakken. Maar bovenal is het lemmet breed genoeg om de fijn bereide ingrediënten snel in de pot, pan of hete wok te kunnen plaatsen. Het Chinese mes wordt op dezelfde manier gehanteerd als het Europese mes: de wijsvinger rust op de achterkant van het lemmet, terwijl de andere vingers en de duim van de snijdende hand het handvat stevig vastpakken om het mes in een wiegsnede te leiden.

  Professioneel kookgereedschap. Gesmede roestvrijstalen messen van Güde.

  Dit gesmede mes van Franz Güde's bedrijf uit Solingen, opgericht in 1910, heeft een tweede bolster uitgesmeed aan het einde van het heft; dit extra gewicht verplaatst het zwaartepunt van het mes naar achteren, waardoor het een superieure balans krijgt. Alle Güde messen zijn gemaakt van roestvrij messenstaal, ijsgehard (56 HRC), handgeslepen en handgeslepen. Wij bieden ze aan in twee versies: met handvatschalen van pruimenboomhout en - zoals om hygiënische redenen al lang gebruikelijk is voor professionele messen - met schalen van het thermoplastische polyoxymethyleen (POM). Alle handvatschalen zijn bevestigd met roestvrijstalen klinknagels.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27486

   Het Chinese koksmes, bij voorkeur voor groenten en kruiden. Het zware lemmet kan ook worden gebruikt om peperkorrels te pletten. Messtaal gesmeed, ijsgehard (56 HRC), handgeslepen en handgeslepen. De handvatschalen zijn bevestigd met roestvrijstalen klinknagels. Lemmet lengte 17,5 cm. Totale lengte 31 cm. Gewicht 250 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu