Menu
SCIP

Frans kelnersmes

SCIP
Frans kelnersmes
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  "Le '92'". In Frankrijk het instrument bij uitstek voor sommeliers en wijnmakers.

  Het legendarische kelnersmes van het bestek Cartailler-Deluc uit Thiers, opgericht in 1896. Het is volledig van roestvrij staal, en - dat is het bijzondere eraan - de afzonderlijke delen zijn niet gewoon aan elkaar geklonken, maar zijn daadwerkelijk met elkaar verbonden door duurzame en mooie schroeven van massief messing (dat maakt het ook gemakkelijker om vervangende onderdelen te monteren als het ergste gebeurt). De spindel van gehard staal, stevig vastgehouden door een veer van massief verenstaal, is voorzien van een antikleeflaag om het vastschroeven in de kurk te vergemakkelijken en heeft een extra groef aan de buitenkant voor een betere grip bij het ontkurken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 81940

   Roestvrij staal 18/10, geborsteld; handvat uit één stuk gebogen. Met doppenlichter en mes met microvertanding. Spindel met kern van gehard staal, antikleeflaag. Schroeven van messing. Lengte 11,5 cm. Gewicht 65 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen