Menu

Frans kelnersmes

Frans kelnersmes
€ 47,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

"Le '92". In Frankrijk, het instrument bij uitstek voor sommeliers en wijnmakers.

Het legendarische kelnersmes van de Cartailler-Deluc bestekfabriek uit Thiers, opgericht in 1896. Het is volledig van roestvrij staal gemaakt, en - dat is het bijzondere eraan - de afzonderlijke delen zijn niet gewoon aan elkaar geklonken, maar daadwerkelijk met elkaar verbonden door duurzame en mooie massief koperen schroeven (dit maakt het ook gemakkelijker om vervangende onderdelen te monteren als het ergste gebeurt). De spindel van gehard staal, die stevig en veilig wordt vastgehouden door een veer van massief veerrond staal, is voorzien van een antikleeflaag om het vastschroeven in de kurk te vergemakkelijken en heeft een extra groef aan de buitenkant voor een betere grip daarin bij het ontkurken.

Productinformatie

Artikel nummer 81940

Roestvrij staal 18/10, geborsteld; handvat uit één stuk gebogen. Met dopheffer en mes met microvertanding. Spindel met kern van gehard staal, antikleefcoating. Messing verbindingsschroeven.
Lengte 11,5 cm. Gewicht 65 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu