Niewsbrief

Uitrusting voor buiten

Uit en over

Buiten begint bij de voordeur. En zodra je je eigen keuken verlaat, heb je bakjes nodig voor snacks en natuurlijk nog wat materiaal voor picknicks of kamperen. Wij bieden gebruiksvoorwerpen aan die - zoals wij uit eigen ervaring weten - nuttig en zinvol zijn, van de koffiemok voor onderweg naar kantoor tot de Leatherman® voor buitensporters, geselecteerd op basis van aspecten zoals duurzaamheid en herstelbaarheid, veelzijdigheid in gebruik en milieuvriendelijke en grondstofbesparende productie.

Kookgerei. Het juiste ding

Primus Kampvuur Kookset

Potten en pannen voor onderweg moeten doordacht ontworpen, ruimtebesparend en robuust zijn. Deze kookset van Primus® bestaat uit twee potten met bijpassende deksels die voorzien zijn van een geïntegreerde lekbak en een pan met een aluminium bodemplaat die zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Potten en pannen kunnen in elkaar gestapeld worden voor transport. Daartoe worden de panhendels tegen de panwand geklapt, de panhendel onder de panbodem en alles wordt opgeborgen in de bijgeleverde tas - tot het volgende basiskamp is bereikt. Gemaakt van robuust, roestvast roestvrij staal, kunt u er vele jaren mee sudderen en sissen op de weg.

€ 119,90

Klean Kanteen®. De Californische weg naar herbruikbare

Het Californische familiebedrijf Klean Kanteen® biedt met zijn roestvrijstalen verpakkingen schone alternatieven voor wegwerpbekers en -flessen. Wat begon met een drinkfles is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een breed repertoire van containers voor het vervoer van voedsel, gemaakt zonder aluminium en bisfenol-A (BPA), maar van smaak- en reukloos roestvrij staal. In tegenstelling tot aluminium en plastic reageert roestvrij staal, als inert materiaal, niet chemisch met voedsel en laat het geen deeltjes los. Vaten van roestvrij staal zijn uiterst stabiel en duurzaam, en ook hier hebben ze een functioneel en visueel aantrekkelijk ontwerp.

Andere onderwerpen

Wandelen kun je eigenlijk overal, maar meestal denken we aan bergwandelingen, misschien vanwege het adembenemende uitzicht dat de toppen die je beklimt bieden en in het zicht waarvan het dagelijks leven en de zorgen snel vervagen. Je kunt echter overal ontsnappen aan de dagelijkse sleur - mits je goed uitgerust bent.

Ontdek nu