Waldkauz

Zitting vilt opvouwbaar

Waldkauz
Zitting vilt opvouwbaar
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Kom zacht(er) op de weg zitten.

  Dit zitkussen combineert zachte loden met een stevig vilt dat minder gevoelig is voor vuil. Dit houdt u niet alleen warm, maar maakt u ook comfortabeler op harde oppervlakken. Maar het echte hoogtepunt van deze combinatie is iets anders: want op het zitvlak van 39 x 39 cm zijn negen kleinere vierkantjes (vilt) genaaid (loden), die het mogelijk maken het hele pad op te vouwen tot een handig pakformaat dat minder ruimte inneemt dan andere modellen in de wandelrugzak of proviandtas. Dit pakket wordt bijeengehouden door een leren riem met lus.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10754

   100% scheerwol (basisgewicht 225 g/m²). Herkomst van de wol voor het vilt Zuid-Afrika en Europa, voor de loden Zuid-Amerika. Beide materialen zijn gemaakt in Duitsland. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Lederen accessoires. Verzonnen in Duitsland. 39 x 39 cm, gevouwen 14 x 14 x 7 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen