Menu
Niewsbrief

Gerei voor shakes en smoothies

Rauw voedselRauw voedsel

Kleurrijk is gezond en opwekkend. In de zomer, als het warm is, smaken groenten en fruit heerlijk in vloeibare vorm. Uit de blender of vers geperst blijven de gezonde ingrediënten behouden, en de combinatie met spruiten die op de vensterbank groeien en groene kruiden van het balkon zorgt voor extra vitaminen en mineralen. Hieruit komt een ongekende verscheidenheid aan smaken naar voren, want het hoeft ook niet altijd banaan als basis te zijn. Probeer bijvoorbeeld eens een fruitshake op ijs met appel, basilicum en een lepeltje bloesemhoning. Allerlei bessen, meloen of peer brengen fruitige zoetheid in het glas, granaatappel en citroensap een eerder wrange noot. Komkommers, wortelen, tomaten en andere groenten kunnen niet alleen worden gebruikt in shakes en smoothies, maar ook met de juiste kruiden om een lichte, gezonde maaltijd te maken in de vorm van rauwe groentesoep.

Blendtec krachtige blender

In deze krachtige blender uit de VS werkt een robuust eendelig mes met stompe veiligheidsmessen om de ingrediënten te verpulveren of te vermorzelen, niet om ze te snijden. Dit haalt de waardevolle ingrediënten uit rauw voedsel en maakt het makkelijker verteerbaar. In combinatie met de hoge snelheden (tot 32.000 tpm) kan het robuuste mes zelfs hardere vruchten en groenten en zelfs diepvriesvoedsel aan. Zes processen zijn voorgeprogrammeerd: voor de bereiding van smoothies, dressings en dipsauzen, ijs, groentesappen en soepen van rauwe groenten en voor het reinigen van de container.

Blendtec Twister-pot voor hoogwaardige blenders

De Twister Jar past op het motorblok van de Blendtec en is ideaal voor dikke vloeistoffen zoals notenboter, hummus, pesto, mayonaise of zelfs broodkruimels ... De schrapers op het Twister deksel leiden de inhoud van de pot van de wanden naar het mes, wanneer het deksel tijdens het mengen in tegengestelde richting wordt gedraaid. Roestvrij stalen lemmet.

Groeiset Microgreens

De zogenaamde microgreens worden al lang gewaardeerd om hun gezondheidswaarde, aangezien de pittige kiemplantjes van tuinkers, radijs, broccoli en co. vitaminen, mineralen en enzymen bevatten - zelfs in hogere concentraties dan in volwassen groenten. Deze tweedelige set maakt het gemakkelijk om de gezonde groenten zelf te kweken.

Microgreens Biologisch Zaadkussentje, Tuinkers

Wij bieden de bijpassende zaaipads voor de Microgreens vermeerderingsset aan, praktisch als navulling. Er zijn zes soorten om uit te kiezen. Mochten er bij het uitpakken van de pads zaden loskomen van de basis, die gemaakt is van dicht materiaal van natuurlijke vezels, dan is dat geen probleem: leg ze gewoon op de mat.

Keukengerei

Meer producten en inspiraties

Menu