Famos

Famoschiller

Famos
Famoschiller
  € 5,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Schilgereedschap: toepassingsvraag.

  De volgende pendelschillers verschillen vooral ergonomisch: de Famos-schiller wordt haaks op de schilrichting geleid, terwijl de gepatenteerde schiller uit Zwitserland parallel daaraan wordt getrokken, net als de Rex, die ook uit Zwitserland komt. Het speciale kenmerk van de gepatenteerde dunschiller is dat hij tijdens het schillen de groenteschillen van de geschilde producten optilt. Voor snel en kort werk, vooral aan grotere groenten, geven wij de voorkeur aan de Rex, omdat die scherper is en een breder snijvlak heeft. Als u een zak aardappelen moet schillen, raden wij de Famos aan: u kunt ermee werken vanuit de pols, wat op den duur minder pijnlijk is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20017

   Slingerschiller met vastgeschroefd (roestvrij!) roestvrijstalen lemmet. Verchroomd stalen handvat. Bruikbare bladlengte 3,5 cm, totale lengte 15,5 cm. Gewicht 40 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen