DaloLindén

Zweedse maatlepelset

DaloLindén
Zweedse maatlepelset
  € 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Naar de gram?

  Iedereen die vaak kookt en bakt volgens Angelsaksische recepten kent de uitdaging. Een theelepel natriumbicarbonaat mag in de ingrediëntenlijst staan, een kwart theelepel nootmuskaat en twee eetlepels suiker braun- maar: hoeveel is dat eigenlijk, en komt een lepel kruiden wel overeen met een kwart theelepel?

  Lepeltje voor lepeltje

  Onze gestandaardiseerde maatlepels zijn gemaakt om deze en soortgelijke twijfels weg te nemen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn dienovereenkomstig zwaar, met ongepolijste oppervlakken. De ronde handvatten van de lepels houden de exacte hoeveelheid ingrediënten vast zoals ze op het handvat zijn gestempeld (de regel is: "volle maat" is gelijk aan "volle maat"). Wij betrekken de maatlepels van een fabrikant in Zweden - herkenbaar aan het reliëf in het Zweeds (en Engels).

  Productinformatie

  Artikel nummer 66908

   Roestvrij staal 18/10 gestempeld en getrokken. In het materiaal gestempelde maateenheden (in het Zweeds en in het Engels). 3 lepels, elk een maatlepel (15 ml, lengte 12 cm, gewicht 25 g), theelepel (5 ml, lengte 11 cm, gewicht 15 g) en kwart theelepel (1,25 ml, lengte 10,5 cm, gewicht 10 g).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen