Menu

Zweedse maatlepelset

Zweedse maatlepelset
€ 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Naar de gram?

Iedereen die vaak kookt en bakt volgens Angelsaksische recepten kent de uitdaging. Een theelepel zuiveringszout mag dan in de ingrediëntenlijst staan, een kwart theelepel nootmuskaat en twee eetlepels bruine suiker - maar hoeveel is dat eigenlijk, en staat een eetlepel specerijen eigenlijk gelijk aan een kwart theelepel?

Lepeltje voor lepeltje

Onze gestandaardiseerde maatlepels zijn gemaakt om deze en soortgelijke twijfels weg te nemen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn dienovereenkomstig zwaar, waarbij de oppervlakken ongepolijst zijn gelaten. De ronde handvatten van de lepels bevatten de exacte hoeveelheid ingrediënten zoals die op het handvat is gestempeld (de regel is: "hele maat" is gelijk aan "hele maat").
Wij betrekken de maatlepels van een fabrikant in Zweden - herkenbaar aan het reliëf in het Zweeds (en het Engels).

Productinformatie

Artikel nummer 66908

Roestvrij staal 18/10 gestempeld en getrokken. Meeteenheden in het materiaal gestempeld (in het Zweeds en in het Engels).
3 lepels, telkens één van het formaat eetlepel (15 ml, lengte 12 cm, gewicht 25 g), theelepel (5 ml, lengte 11 cm, gewicht 15 g) en kwart theelepel (1,25 ml, lengte 10,5 cm, gewicht 10 g).
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu