Menu
Niewsbrief

Baardverzorging

BaardverzorgingBaardverzorging

De baard is als een visitekaartje - zelfs de eerste blik verraadt hoeveel zorg je eraan besteedt. En elke baard heeft verzorging nodig, of hij nu drie of tien dagen gegroeid is, of het nu een baard voor de kin, de wangen of de bovenlip is. Tot de basisuitrusting behoren een goede baardschaar of tondeuse, een baardkam en -borstel en een scheermes voor scherpe contouren in de hals en op de wangen. Een voedende baardolie wordt aanbevolen om de baardharen tegen uitdroging te beschermen en ze soepel te houden. Wie zijn bovenlipbaard à la Dalí wil dragen of het baardkostuum in soortgelijke artistieke wendingen wil brengen, heeft daarvoor baardwas nodig: Beierse baardwas is daarvoor bij uitstek geschikt, het geeft een langdurige fixatie - en het ruikt aangenaam. Hongaarse baardpolish, ook genoemd naar de oorsprong van het recept, wordt in de eerste plaats gebruikt om de baard te verzorgen, het haar zacht en kneedbaar te maken en het een gezonde glans te geven.

Geselecteerde producten in detail

Baardkam met geïntegreerde borstel

Na het wassen met baardshampoo of een milde, pH-neutrale shampoo wordt het handdoekdroge baardhaar met de slag gekamd om het te temmen en in model te brengen. De borstel is ook geschikt voor het aanbrengen van de Hungarian Beard Wax. De baardkam is gemaakt in Duitsland met polystyreen handvat en tanden. Trim van echt varkenshaar, trimlengte ca. 1 cm. Lengte 11,5 cm.

Baardshampoo Verbena

Voor baard en droog hoofdhaar. Reinigt het haar op milde wijze, heeft een licht vochtinbrengende werking en is daarom ook geschikt voor droog haar. Het haar wordt glad en soepel en is daardoor gemakkelijker te kammen. Essentiële oliën van citroenverbena, ook wel verbena officinalis genoemd, bergamot, lavendel en jeneverbes geven de baardshampoo zijn frisse, citroenachtige geur. Gemaakt in Duitsland.

€ 34,90Basisprijs: € 139,60/l
Naar het product
Verbena baardolie

Jojobaolie maakt de baardharen zacht en soepel en hydrateert de gezichtshuid. De essentiële oliën van lavendel, citroenverbena (ook bekend als verbena officinalis) en bergamot zorgen voor de frisse, citroenachtige geur. Na het wassen een paar druppels in de handpalmen doen en in de baard en de huid masseren. Gemaakt in Duitsland.

€ 32,90Basisprijs: € 1.096,67/l
Naar het product
Baardbalsem Verbena

Het temt uitstaande haren en houdt de baard in vorm. Bijenwas uit de Chiemgau, karitéboter, lanoline, jojobaolie en de essentiële oliën van bergamot, lavendel en citroenverbena zorgen ervoor dat de baard soepel wordt en minder gaat krassen, en verzorgen de gezichtshuid. Masseer een hoeveelheid ter grootte van een erwt in de baardharen na het wassen en breng de baard in vorm terwijl u bezig bent.

€ 32,90Basisprijs: € 548,33/l
Naar het product

Andere onderwerpen

Nat scherenNat scheren

Voor de meeste mensen is elke dag scheren een vanzelfsprekendheid. Voor sommigen is het ochtendritueel echter ook een ontspannend genoegen zonder hetwelk de dag onvolledig zou blijven. Voor zo'n weldadig gevoel zijn de juiste gereedschappen en hulpmiddelen onontbeerlijk: een scheerkwast met echt dassenhaar, een scherp scheermes of mesmes, scheerzeep die in een potje tot een romig schuim kan worden opgeklopt, alsmede voedende en verfrissende lotions en waters die de scheerbeurt voorbereiden en afronden.

Ontdek nu
ScheermethodenScheermethoden

Het lijdt geen twijfel dat alle scheermethoden hun voor- en nadelen hebben. In principe kan men zeggen: Hoe minder technologie het apparaat heeft, hoe hoger de eisen aan de vaardigheid van de gebruiker. Dit is echter geen slechte zaak, maar betekent veeleer dat - mits de nodige vaardigheid en toewijding aan de dag worden gelegd - de invloed op het scheerresultaat toeneemt.

Ontdek nu