Menu
Dovo

Baardkam met geïntegreerde borstel

Dovo
Baardkam met geïntegreerde borstel
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Baardverzorging met kam en borstel

  Een baard heeft zeker geen honderd penseelstreken nodig om in volle glorie en perfecte vorm te schitteren. Regelmatig wassen, kammen en borstelen ondersteunen dit echter, daarom is onze baardkam ook uitgerust met een borstel. Na het wassen van het baardhaar met baardshampoo of een milde, pH-neutrale shampoo wordt het handdoekdroge baardhaar met de slag gekamd om het te temmen en in model te brengen. De borstel is ook geschikt voor het aanbrengen van baardwax.

  Bebaarde beroemdheden. Beroemde baarden

  De baard is een visitekaartje en tegelijkertijd een mogelijkheid tot zelfexpressie. Als zodanig een onmiskenbaar middel om de individuele persoonlijkheid uit te drukken, heeft menig baard zijn drager geholpen om onmiskenbaar beroemd te worden, zodat sommige baarden eenvoudigweg naar hun drager zijn genoemd, zoals het geval was met Hendrik IV, Leonidas I, Victor Emanuel II of keizer Wilhelm I.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68898

   Polystyreen handvat en tanden. Trim van echt varkenshaar, trimlengte ca. 1 cm. Lengte 11,5 cm. Gewicht 10 g. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen