Menu
Niewsbrief

Privacyschermen en -hekken

Privacyschermen en -hekkenPrivacyschermen en -hekken

De montage van onze insteekhekken is denkbaar eenvoudig. De elementen - afhankelijk van het ontwerp individuele, in elkaar grijpende ronde staven of grotere, kant-en-klare afrasteringssegmenten - worden ongeveer 20-30 cm diep in de grond gestoken. Er is geen fundering nodig en er hoeven geen gaten te worden gegraven voor de installatie. De omheining is even gemakkelijk op te zetten als te demonteren - bijvoorbeeld als ze moet worden verplaatst naar een andere plaats of een ander parcours. Wij bieden de piketomheiningen aan in twee versies: ofwel met stangen van onbehandeld staal, dat na verloop van tijd een mooie roodbruine roestpatina krijgt, ofwel in een thermisch verzinkte versie, die permanent tegen roest beschermd is.

Loopt met. Een omheining gemaakt van individuele palen

Hij ondersteunt een nog jonge haagbeplanting naar de straat toe, vormt een decoratieve en tegelijk gevaarlijke rand rond de tuinvijver of dient als veilige steun voor uit de kluiten gewassen rozenstruiken. De omheining wordt gemaakt door de krukvormige afzonderlijke palen in elkaar te schuiven; voor rechte, niet-cirkelvormige stukken vormt een enkele eindpaal het uiteinde. Op die manier vormen de afzonderlijke elementen een zelfdragende, mobiele omheining die op elk moment gemakkelijk naar andere plaatsen in de tuin kan worden verplaatst en variabel is in lengte, hoogte en verloop. Insteekhek Stalen staven 1 m Bestaande uit telkens acht elementen, die in elkaar gestoken een hek van een meter lang vormen. Rond staal, staafjes Ø 1,2 cm, hoogte 1,25 cm.

€ 89,90

Het model voor langere afstanden. Stalen afrasteringssegmenten

In deze versie bestaat het pikethek uit grotere, verbonden elementen. In secties van 1,35 m elk "overbruggen" ze sneller grotere afstanden en zijn ze geschikt voor het bouwen van een eenvoudige, zeer sobere tuinafscheiding. De enige versiering zijn de kleine lussen aan het eind van elke paal. De segmenten worden gewoon stevig in de grond gedrukt, en op hun plaats gehouden door de verbindingsstangen, die afzonderlijk moeten worden besteld. De stalen omheiningselementen zijn voorzien van een beschermende waslaag die er na verloop van tijd door de regen wordt afgespoeld; er ontstaat dan een mooie roodbruine roestpatina. Rond staal. Ø 1 cm. Hoogte 1,15 cm, breedte 1,35 cm.

€ 149,00

Duurzaam. Natuurlijk. Hazelaar privacy scherm

Omheiningen met wratten van hazelaarstangen worden beschouwd als de meest oorspronkelijke vorm in hun soort - zij werden reeds in de IJzertijd gebruikt als omheining van eigendommen. Hazelaar vlechtwerk is uiterst veerkrachtig en stabiel: u kunt verwachten dat het tot 15 jaar meegaat, want hazelaarhout is weerbestendig en gaat lang mee zonder verdere chemische behandeling of impregnering. De natuurlijke omheiningen worden gemaakt door ervaren wevers volgens oude ambachtelijke tradities. Als functioneel element - in de vorm van een privacyscherm - zijn de hekken net zo aantrekkelijk als een vormgevingselement - in de vorm van een volkomen natuurlijke klimhulp. Hoogte 150 cm, breedte 180 cm, diepte 12 cm. Gewicht 28 kg.

€ 169,00