Menu

Wormring plaatstaal

Klein
Wormring plaatstaal Klein
Wormring plaatstaal
Klein
Klein
9,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Wij proberen plastic waar mogelijk en redelijk te vermijden. Onze slakkenringen zijn daarom gemaakt van plaatstaal (en niet van het gebruikelijke plastic) - ze zijn dus niet alleen mooier om te zien, ze gaan ook veel langer mee en kunnen vele seizoenen in het bed blijven liggen.

Duurzaam alternatief.

De ronde omheining biedt jonge planten bescherming tegen vraatzuchtige slakken, die door de brede, wijd overhangende rand niet over de ring kunnen klimmen. Wij hebben hem niet van groen plastic, zoals gewoonlijk het geval is, maar in een aantrekkelijke uitvoering van plaatstaal. Het is permanent beschermd tegen roest door een dikke zinklaag.

Productinformatie

Artikel nummer 66805

Gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal.
Hoogte 12 cm, Ø 27 cm. Gewicht 400 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Manufactum

Ervaar producten die wij zelf voor u hebben ontwikkeld - goede dingen die wij zelf al heel lang op de markt wilden hebben, maar nergens konden vinden in de kwaliteit die wij u, onze klanten, willen bieden.

Alle Manufactum-Producten
Menu