Menu
melabel®

Stalen staafhek 1 m

Onbehandeld
melabel®
Stalen staafhek 1 m
Onbehandeld
  Onbehandeld
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Beweegt mee en kan gevormd worden. Een hekwerk van losse palen.

  Het ondersteunt een nog jonge haagbeplanting naar de straat toe, vormt een decoratieve en tegelijk gevaarlijke rand rond de tuinvijver of dient als veilige steun voor uitgelopen rozenstruiken. De omheining ontstaat door de krukvormige afzonderlijke palen in elkaar te steken; bij rechte, niet cirkelvormige stukken vormt een enkele eindpaal het uiteinde. Zo worden de afzonderlijke elementen een zelfdragende, mobiele schutting die op elk moment gemakkelijk naar andere plaatsen in de tuin kan worden verplaatst en variabel is in lengte, hoogte en verloop.

  Houd er rekening mee dat het onbehandelde staal kan en mag roesten, maar toch zeer duurzaam is. De spijlen krijgen na verloop van tijd een prachtig roodachtig braune roestpatina.

  Eenvoudige montage. Insteekhekken van ijzeren staven

  De montage van onze insteekhekken is denkbaar eenvoudig. De elementen - afhankelijk van het ontwerp individuele, in elkaar grijpende ronde spijlen of grotere, kant-en-klare afrasteringssegmenten - worden in de grond gestoken tot een diepte van ongeveer 20-30 cm. Een fundering is niet nodig en voor de installatie hoeven geen gaten te worden gegraven. Bijgevolg is de demontage van een dergelijk hek net zo gemakkelijk als de montage, bijvoorbeeld als het moet worden verplaatst naar een andere plaats of een ander parcours moet volgen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 76725

   Bestaande uit acht elementen, die samen een hek van een meter lang vormen. Rond staal onbehandeld. Staven Ø 1,2 cm, hoogte 1,25 m. Gewicht 10 kg.
   Onbehandeld rond staal. Ø 1,2 cm, hoogte 1,25 cm. Gewicht 10 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen