Mawa Design

Tafellamp Oskar

Verguld
Mawa Design
Tafellamp Oskar
Verguld
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Deze kleine tafellamp zorgt voor een extra lichtpunt en is decoratieve aanvullende verlichting. Op een plank, een vensterbank of in een onverlichte hoek - OSKAR staat stevig op een zware cilinder die aan de boven- en onderkant is afgeschuind en de fitting ondersteunt. Verschillende lichtbronnen sturen het licht en versterken het respectieve effect. Kabel (grijs) met snoerschakelaar: L 250 cm, veiligheidsstekker (type F). Stopcontact: E27. Lamp niet inbegrepen. Stroomverbruik: max. 60 W.

  MAWA

  Een onderdeel van het zelfbeeld van de armaturenfabrikant mawa is de productie van armaturen en verlichtingssystemen met innovatieve technologieën en productieprocessen aan de rand van Berlijn. Bij de ontwikkeling en het ontwerp richt mawa zich op ontwerpen die een lange levensduur beloven. Een belangrijke zorg van de fabrikant is het in evenwicht houden van het verbruik van hulpbronnen bij de productie van armaturen. Van de eerste schetsen tot prototypes die klaar zijn voor serieproductie, de armaturen van mawa zijn originelen. Het kleine team van het merk rond zijn lichtenthousiaste oprichter en doyen Martin Wallroth is al jaren een kracht om rekening mee te houden in de industrie, niet alleen wat betreft de individuele armaturen in ons assortiment, maar ook wat betreft lichtontwerp voor tentoonstelling, museum- en beursstandverlichting. Op alle gebieden zijn de producten van mawa overtuigend, zowel qua design en materiaal als qua uitvoering van oppervlak en detail en de lichttechniek.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 202660

   Afmetingen: Ø 8,2 × H 7,7 cm
   Gewicht: ca. 500 g
   Materiaal: staal, gepoedercoat, verchroomd, messing of verkoperd; textielkabel
   Ontwerp: Marco Schölzel en Martin Wallroth

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen