Menu
Niewsbrief

Als één idee velen wordt. Binder clips

Ideeën voor ordnerclipsIdeeën voor ordnerclips

In tegenstelling tot onze goede dingen die een duidelijk creatief karakter hebben, zoals potloden, stencils of papier, vereisen andere voorwerpen iets meer vindingrijkheid om hun creatieve potentieel te onderkennen - en om er gebruik van te maken. Een van deze producten, die in het dagelijks leven pas in tweede instantie en met de nodige vindingrijkheid kunnen uitgroeien tot veelzijdige probleemoplossers, zijn ordnerclips.

Binder clips in gebruikBinder clips in gebruik

Ook bekend als vouwklemmen of multifunctionele klemmen, hun uitvinder Louis E. Baltzley vond ze oorspronkelijk uit voor zijn vader, de schrijver Edwin Baltzley, om het voor hem gemakkelijker te maken zijn manuscripten samen te binden - en meer dan 100 jaar later worden ze nog steeds gebruikt in vele kantoren over de hele wereld voor deze taak van het garenloos "binden" van papier. Toch zijn ze veel veelzijdiger - echte talenten voor improvisatie. Op het bureau, in de keuken, in de woonkamer of op reis, als schilderijhanger, speelgoed of handwerkgerei - er zijn ontelbare toepassingen voor de nuttige nietjes van verenstaalplaat:

Bindclips als kabelhoudersBindclips als kabelhouders

Geklemd op het tafelblad beheren ze bijvoorbeeld de kabels op de werkplek die niet voortdurend nodig zijn. Als bescherming voor de kop van het nat scheermes, zijn ze een nuttige metgezel op reis. Eenmaal geopend, sluiten ze even veilig chipszakken als ze geschikt zijn als oprolhulp voor allerlei soorten kokers. In de koelkast voorkomen ze dat de te koelen dranken heen en weer rollen. En twee Binder Clips gecombineerd met elkaar kunnen zelfs worden gebruikt om een praktische standaard voor uw smartphone te maken. Heb je zelf een paar goede ideeën? Wij zijn nieuwsgierig en laten ons graag door u inspireren.

Meer inspiratie