Menu

X47 Adresboek

A6
X47 Adresboek
A6
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  De bolide

  Het X47 organizersysteem in A5-formaat is het opus magnum van het X47-assortiment. Het heeft in totaal zes verende schuiven, waarvan vier voor A5-inzetstukken in de band en telkens één voor A5- en A6-inzetstukken aan de rechter- en linkerbuitenzijde, zodat het drieluik kan worden geopend en alles erin kan worden opgeborgen wat de organisatie van professionele en privézaken vergemakkelijkt. De vier mechanismen in de tailleband bevatten bijvoorbeeld twee agenda-inzetstukken waarin professionele afspraken en taken kunnen worden genoteerd, terwijl het adresinzetstuk rechts bijvoorbeeld contactgegevens bewaart en het mechanisme links geschikt is voor de maandkalender van A6-formaat. Deze maandkalender kan, net als het A6-notitieboekje, uiteraard worden vastgeklikt in het A6-formaat X47, dat geschikt is voor jaszakken.

  Deze kant van wolken koekoeksland

  Aan het begin van elke organisatie staat een instrument. Dit moet letterlijk worden genomen: De Griekse term "organon", waarop het woord organisatie uiteindelijk teruggaat, beschrijft niets anders. Maar zoals we weten zijn er veel hulpmiddelen, ook in de organisatie, en vaak zijn dat digitale hulpmiddelen en apps die adressen, afspraken en notities verzamelen en beheren, eventueel zelfs wereldwijd beschikbaar maken via een digitaal cloudkoekoekhuis. Je kunt dat leuk vinden en gebruiken, maar het hoeft niet. Ook voor analoge werknemers is er een breed spectrum van organisatorische hulpmiddelen, voorbij de slimme mobiele telefoon en voorbij de laptop of tablet-pc, waarbij het interessant is na te gaan hoe de omvang van dergelijke analoge systemen zich verhoudt tot het respectieve niveau van technische ontwikkeling van elektronische apparaten: Terwijl tijdens de hoogtijdagen van de PDA (personal digital assistant, weten de ouderen nog) zakagenda's en notitieboekjes niet klein genoeg konden zijn (daarom waren zelfs formaten onder de grootste A6, die nog in een jaszak pasten, in trek), wordt in de tijd van de tablet-pc A5 steeds meer het kleinste serieuze bureauformaat. Het hier aangeboden analoge organisatiesysteem biedt beide formaten - maar het maakt vooral indruk door het doordachte concept en de combineerbaarheid van de afzonderlijke systeemcomponenten, waarvan sommige in verschillende formaten.

  Slim, maar analoog

  Het X47 van de voormalige managementconsultant Matthias Büttner is heel tastbaar voortgekomen uit Büttners afspraakvolle en gezellige beroepspraktijk en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een doordacht systeem van mogelijkheden en combinaties. Afspraken, adressen, notities, enz. vinden hun plaats in individuele notitieboekjes, die in de rugvouw van de leren omslag kunnen worden vastgezet door middel van een staafje in veerrails. In de eerste plaats heeft dit het voordeel dat het op deze manier gevulde omslag veel slanker is dan een ringband, waar door het ontwerp een "minimumdikte" is gegeven (namelijk die van het ringmechanisme zelf plus de dikte van het omslag). Het heeft ook het voordeel dat de inlegvellen tot bijna in het midden van de ordner bruikbaar en beschrijfbaar blijven. En last but not least heeft het het voordeel dat de afzonderlijke "subsystemen" (jaarkalender, maandplanner, weekplanner, schriften met verschillende regels) in een paar eenvoudige stappen kunnen worden herschikt om aan de behoeften van de dag te voldoen: Of de jaar-, maand- of gedetailleerde weekkalender nodig is voor de komende dag (of alle drie), welke regels het notitiepapier vandaag idealiter moet hebben (staan er schetsen of geschreven notities op de agenda?) of dat er een logboek moet worden meegenomen, kan net zo snel worden besloten als dat het kan worden uitgevoerd - en, in tegenstelling tot de logica van de ringband, gemakkelijk in hele functionele eenheden. Daarom neemt u alleen mee wat u echt nodig hebt - vandaag, maar ook morgen, wanneer de eisen heel anders kunnen zijn. Wij bieden de X47 in verschillende vormen aan: Enerzijds is er het organisatiesysteem in twee min of meer opulente (en dienovereenkomstig goedkopere) versies in A5 tot de min of meer minimalistische kleine editie in A6. Aan de andere kant is er de notitie- en kalenderomslag, waarvan de functionaliteit beperkt is, en waarvoor u ook kunt kiezen tussen A5 en A6, elk met twee of drie mechanismen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70892

   Met een adresboek van 56 pagina's met een 8-delige duimindex en een eeuwigdurende verjaardagskalender van 8 pagina's.
   A6. 14,5 × 10 cm. 60 gsm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu