Menu
Gottstein

Wollen binnenzool

Antraciet
Gottstein
Wollen binnenzool
Antraciet
  Antraciet
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Ademend en verwarmend. Binnenzool van scheerwolvilt.

  Deze warme, geurabsorberende inlegzolen zijn vervilt van de wol van het Tiroolse steenschaap. Dankzij de natuurlijke eigenschappen van scheerwol zijn de zolen bovendien temperatuurregulerend en comfortabel om te dragen. Ze zijn iets breder gesneden zodat ze ook passen in schoenen met een breed voetbed. Als ze te breed zijn voor uw schoenen, kunt u de zolen gewoon met een schaar op maat knippen. De Tiroolse steenschapen behoren tot de oudste schapenrassen van allemaal, ze worden beschouwd als bijzonder nuchter en geschikt voor de bergen en worden daarom ook bij voorkeur gehouden in het hooggebergte, waar het al te bar is voor melkkoeien en het klimaat zeer streng is. Met hun dichte vacht van stevige, slijtvaste wol zijn de schapen zelfs bestand tegen zware neerslag. Voor deze inlegzolen wordt de wol verwerkt in zijn natuurlijke staat, d.w.z. ongebleekt en ongeverfd. Wolvilt is zeer onderhoudsvriendelijk, want wol reinigt zichzelf aan de lucht. Daarom raden wij aan de inlegzolen regelmatig te luchten (want ze kunnen niet worden gewassen).

  Productinformatie

  Artikel nummer 203098

   100% scheerwol van Tiroler steenschapen, vervilt. Dikte ongeveer 5 mm. Niet wasbaar. Kleur antraciet. Gemaakt in Oostenrijk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen