flora perpetua

Wierookkegeltjes met essentiële oliën

Zwitserse grenen
flora perpetua
Wierookkegeltjes met essentiële oliën
Zwitserse grenen
  € 4,90Basisprijs: € 0,41/stukalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Natuurlijke geur, gemakkelijk te gebruiken. Wierook kegeltjes

  Deze wierookkegels zijn gemakkelijk te gebruiken, intens geurend en gemaakt van puur natuurlijke grondstoffen. Natuurlijke essentiële oliën zijn toegevoegd aan de basis van houtmeel, dat voornamelijk bestaat uit neem, en een natuurlijk bindmiddel (tragacanth), die hun geur gelijkmatig vrijgeven wanneer de wierookkegel gloeit. Neem is ook bekend als Indiase sering, margosa, paradijsboom of paternosterboom. De snelgroeiende boom komt oorspronkelijk uit tropische klimaten, zoals India, Birma, de zuidelijke Himalaya en ook Amerika en Afrika. De planten en zaden worden gebruikt voor plantaardige en cosmetische producten. Het hout brandt reukloos af, zodat de aroma's van de essentiële oliën volledig tot hun recht komen. Traganth is een gomachtig plantensap dat wordt verkregen door het krabben van bomen en struiken die behoren tot de soort Astragalus gummifer.

  De kegels zijn geschikt voor klassieke wierookfiguren en -huisjes - ze passen ook in ons wierookhuisje - maar kunnen ook gewoon op een vuurvaste ondergrond worden geplaatst om te branden. De wierookkegels worden met de hand gevormd en branden ongeveer twaalf minuten.

  Let op:

  Alleen onder toezicht gebruiken. Plaats tijdens het gebruik op een vuurvaste ondergrond.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 211727

   Set van 12 wierookkegeltjes. Elk wierookkegeltje H 3 cm, Ø 1,5 cm. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen