Menu

Walnoot Wasmand

Natuur
Walnoot Wasmand
Natuur
  € 159,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Moderne klassieker. Groeit mee met de inhoud.

  Een wasmand die ook bekend staat als Marie Pi en die terecht een designprijs heeft verdiend, namelijk de Red Dot Award for Product Design, vanwege zijn zowel praktische als flexibele aanleg, maar ook vanwege zijn zo onopvallende en ongecompliceerde uiterlijk. Dankzij het schaarrasterframe van licht multiplex kan de diameter van de wasmand, die er aanvankelijk filigraan en slank uitziet, groeien van ongeveer 15 cm in diameter tot 50 cm, terwijl de ronde bodem intact blijft. Wanneer zijn mobiliteit volledig wordt benut, heeft de hangende waszak een capaciteit van 130 liter. Tot negen kilo wasgoed kan er losjes en ongezien in worden opgeborgen, omdat de zak 1. is geweven van ademend katoen en 2. aan de bovenkant kan worden dichtgeknoopt. Om het te wassen trek je het gewoon uit en stop je het in de wasmachine op 40°C. Maar je kunt het net zo goed in je tas stoppen. Maar je kunt het ook gebruiken om wasgoed naar de wasmachine te brengen. De praktische opbergmeubelen worden gemaakt in het Hamburgse Schanzenviertel, en dat sinds 1999 met ononderbroken succes. Alleen de waszak wordt in Polen gemaakt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203532

   Frame van multiplex, Ø 15 tot max. 50 cm, hoogte 70 cm. Waszak van 100% katoen, geconfectioneerd in Polen, inhoud ca. 130 l. Gewicht 1,5 kg. Gemaakt in Duitsland.
   Naturelkleurige waszak, wasbaar tot 40 °C.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen